submit


Carane bisa aku ngerti yen Mexican wong iku genuinely kasengsem ing kula lan ora mung amarga aku putih? Iku saka Meksiko nanging dipindhah menyang Amerika saperangan saka taun kepungkur kanggo karya. Aku ketemu wong ing sandi proyek. Kanca wong page. Ing sasi free pengalaman ing sandi s, aku iya tanggal wong aku ketemu ing karya wiwit karya misale jek dadi sawetara urut saka urip sosial kanggo wong sing paling. Aku ketemu karo salah siji ngendi kita tanggal sawetara, Steve, lan kita dadi kanca gedhe, nanging iku ora nguripake romantis malah sanadyan kang ana wong gedhe. Banjur ana salah siji liyane, Keith, sing aku ketemu fisik atraktif lan kita wis sesambetan. Kang nguripake metu dadi goroh, aku ketemu metu lan mbuwang wong tanpa mulangi wong-wong kok. Mung ora pindhah karo yen sampeyan nemokake wong atraktif nanging pindhah karo karakter kang sepisan kang nyedhiyakake kanggo sampeyan lan yen iku kompatibel karo piranti kapercayan lan nilai-nilai, pindhah iku. Sing njupuk wektu kanggo golek metu. Elinga yen iku nguripake ora nguntungke, salah siji saka sampeyan bakal arep kanggo mandhekake proyek sing. Saiki sing aku lawas, aku ora weruh wong-wong sing aku bisa karo kepungkur kanca-kanca. Aku d rodo tetep profesional tinimbang njaluk banget pribadi karo wong-wong mau. Kapan ana sing beda antarane wong-wong, siji bisa wonder yen sing alesan kanggo wong-wong mau bakal kepincut utawa kurang kepincut kanggo wong. Aku wis katon kasus ing Meksiko luwih enom saka wong-wong kang karo lawas putih wanita saka AMERIKA serikat. Yen padha ngerti apa sing padha dilakoni, ora ana bisnis. Aku wis katon kasus saka homo enom wong kang karo lawas adoh kurang atraktif putih wong-wong saka AMERIKA serikat. Yen padha ngerti apa sing padha dilakoni, ora ana bisnis. Liyane umum cilik wis lawas goleki wong enom luwih atraktif wanita ing negara kurang makmur. Ana industri dibangun watara sing. Yen padha ngerti apa sing padha dilakoni, ora ana bisnis. Aku cenderung kanggo ora njaluk akeh melu ing kang menehi kritik kuwi mau. Wong sambungake kanggo akeh alasan. Lan ekonomi wis bagéan saka paling sesambetan sembarang. Aku bakal kaya kanggo ndeleng luwih salib tapel wates sesambetan kabeh jinis. Lan yen ana bayi-bayi lair karo dual kewarganegaraan, sing mung ndadekke negara bebarengan. Mungkin aku kudu nggawe iku bisnis. Mungkin aku bisa hookup wong-wong saka AMERIKA serikat lan Meksiko kanggo marriage. Punapa mawon jenis kelamin lan umur. Kenging punapa»Mexican wong»care yen sampeyan ana putih utawa ora. Apa yen aku loncat karo muter awak panjenengan pitakonan: carane aku bisa ngerti yen wong wadon putih iku genuinely kasengsem ing kula lan ora mung amarga aku»Meksiko». Carane ora sing swara. Miturut cara:»Mexican»wis dadi warga negara lan ora kesukuan. Ana sing putih Mexican, coklat Meksiko, kuning Meksiko, ijo Meksiko ana Meksiko saka Eropah asal, tengah-wétan asal, asal Cina Pracaya utawa ora, yen Mexican wanted kanggo tanggal putih wong, padha bisa mung tanggal putih Mexican. Padha lagi ora sing hard kanggo nggoleki

About