Carane bisa aku ngerti yen Mexican wong iku genuinely kasengsem ing kula lan ora mung amarga aku putih. Iku saka Meksiko nanging dipindhah menyang Amerika saperangan saka taun kepungkur kanggo karya.

Kanca wong page. Ing sasi free pengalaman ing sandi s, aku iya tanggal wong aku ketemu ing karya wiwit karya misale jek dadi sawetara urut saka urip sosial kanggo wong sing paling. Aku ketemu karo salah siji ngendi kita tanggal sawetara, Steve, lan kita dadi kanca gedhe, nanging iku ora nguripake romantis malah sanadyan kang ana wong gedhe. Banjur ana salah siji liyane, Keith, sing aku ketemu fisik atraktif lan kita wis sesambetan. Kang nguripake metu dadi goroh, aku ketemu metu lan mbuwang wong tanpa mulangi wong-wong kok. Mung ora pindhah karo yen sampeyan nemokake wong atraktif nanging pindhah karo karakter kang sepisan kang nyedhiyakake kanggo sampeyan lan yen iku kompatibel karo kapercayan lan nilai-nilai, pindhah iku. Sing njupuk wektu kanggo golek metu. Elinga yen iku nguripake ora nguntungke, salah siji saka sampeyan bakal arep kanggo mandhekake proyek sing. Saiki sing aku lawas, aku ora weruh wong-wong sing aku bisa karo kepungkur kanca-kanca. Aku d rodo tetep profesional tinimbang njaluk banget pribadi karo wong-wong mau. Dheweke kasengsem nanging isin, utawa dheweke mung ora kasengsem ing kabeh. Dheweke mirsani kula ing kelas, pokes kula teasingly, tumindak isin lan isin watara. Dheweke kasengsem nanging isin, utawa dheweke mung ora kasengsem ing kabeh. Dheweke mirsani kula ing kelas, pokes kula teasingly, tumindak isin lan isin watara

About