Yen mung Mexican bocah-bocah wadon sing wis kapapar kanggo sing FOB gedhe-gedhe ing lokal cepet pangan panggonan, sampeyan bakal ing kanggo nambani yen sampeyan tau arep kanggo sirah mudhun menyang tanah kelairan saka Tequila. Ngalangi Selena Gomez lan sawetara bocah-bocah wadon liyane ing LA, bocah-bocah wadon sampeyan bakal nemokake kidul saka Rio Grande sing adoh unggul kanggo Mexican bocah-bocah wadon ing US. Nanging, kabeh ing urip wis rega — iku akeh luwih gampang kanggo njaluk page utawa liya-generasi Mexican cah wadon ing US kanggo mlumpat menyang amben karo sampeyan ing wengi page. Mexicana kang kidul wewatesan punika dicokot luwih konservatif. Ngapa. Sosial ramifications lan katulik upbringings. Sing ndadekke kula sandi kawitan tip kanggo nulis biji karo Mexican bocah-bocah wadon — Nyewa panggonan dhewe. A gringa backpacker bakal seneng bang sampeyan ing -wong asrama kamar karo dheweke kanca asleep ing ngisor bunk. Sampeyan bakal bejo kanggo njaluk kualitas Mexican prawan liwat lawang ngandika hostel. Aku elinga njupuk sandi Mexican gendakan (sing aku d wis partner kanggo telung sasi) kanggo hotel lan gadhah kanggo nggunakake sandi shitty spanyol karo carik ing supaya kanggo book kamar. Sandi gendakan ngadeg njaba karo tangan lempitan lan ora bakal teka ing nganti kamar iki dipesen lan kita bisa lumaku terus liwat mejo ngarep. Mexican wanita sing umum banget feminin lan alam homemakers. Sampeyan ora kudu padha sumelang supaya akeh bab mbeling minangka salah siji promiscuity ora bagean saka budaya supaya akeh minangka ing liyane Latin negara. Sampeyan ora bakal nemokake padha sexsualitas getar ing Meksiko sing bisa nemokake ing Brasil, Venezuela utawa Republik Dominika. Ing wong-wong negara, sampeyan bisa duwe seneng-seneng njupuk tahap lan mecah munggah marang minangka akeh kampung ireng bocah-bocah wadon minangka sampeyan bisa nangani. Ing kontras, getar ing Meksiko cenderung kanggo dadi luwih»kajen keringan». Kanggo wong lanang sing ngalami ing dating Amérika Latin, Meksiko lan Mexican bocah-bocah wadon sing luwih padha apa sampeyan bakal nemokake ing Chile utawa Peru. Iki bocah-bocah wadon sing banget putih lan teka saka kulawargané sugih. Padha duwe tingkat apik saka basa inggris gadhah sinau ing sekolah bilingual. Minangka gringo, sampeyan terus sethitik endah nilai karo bocah-bocah wadon iki, nanging sampeyan bakal nuduhake luwih commonalities lan kanthi mangkono duwe liyane iku kanggo pirembagan bab ing tanggal. Wong, aku ora kaya ing badan iki bocah-bocah wadon: lancip karo luwih sudut fitur lan kulit putih.

Aku kaya kurva lan caramel kulit kang kok aku umume ora kekacoan karo Mexican fresca bocah-bocah wadon. Yen sampeyan arep kanggo tanggal bocah-bocah wadon iki, sampeyan bakal kudu apik spanyol, jero kanthong lan dadi kekarepan kanggo sijine ing akèh karya. Aku biasane mburu ing Mexican-kelas tengah bunderan amarga bocah-bocah wadon bakal umume duwe luwih menaksir saka fresca bocah-bocah wadon. Sayange kanggo kenek wong kaya aku, Mexican bocah-bocah wadon sing ora dikenal kanggo kang hot. Nanging padha bisa cantik. Kaya ing Peru, sampeyan bisa nemokake sawetara bocah-bocah wadon karo tenan cute pasuryan nanging badan ing loro negara sing kakurangan. Iku ngelawan lengkap saka Republik Dominika lan Brazil ing gati. Bocah-bocah wadon bisa dadi miskin, nanging padha ora tumindak rachet. Kang gringo lan inggris speaker ora count kanggo akeh karo bocah-bocah wadon iki salah siji. Putih bocah-bocah wadon sing coveted sawise ing Meksiko supaya sampeyan bakal duwe akèh saka kompetisi saka wong lanang search lan sing kok aku pindhah kanggo coklat nyenengake. Mayoritas gedhe saka Meksiko punika Mestizos. Iki bakal duwe paling badan uga — putih bocah-bocah wadon ora duwe kurva lan pribumi bocah-bocah wadon duwe kothak, kulkas-kaya badan. Saindhenging kabeh pendhaftaran putovanje tengen Amerika Latin lan Asia, mung panggonan ngendi aku felt kaya aku wis jinis mréntahaké saka Rockstar ana ing Meksiko. Siji wektu aku iki memulang inggris ing Cruz Roji (Red Cross) sekolah nursing lan wadon siswa padha nulis nomer sing mudhun ing scraps saka kertas lan handing wong-wong mau kanggo kula sak kelas. Wektu liyane iki nalika aku ana kemah ing wana lan mung panas prawan ing desa digawe beeline kanggo kula nalika aku lungguh ing garis minding bisnis dhewe lan seduced kula sing wengi padha. Pawulangan kene: njaluk mati path diantemi. Meksiko wis dadi amba sing ana kathah saka panggonan sampeyan bisa lunga ngendi padha wis tau weruh gringo sadurunge. Nanging, ing ngisor iki ndhuwur saran lan njupuk nada saka manungsa waé ora ateges iku bakal nerjemahake kanggo nyeleh. Tanggal teka gampang ing Meksiko, nanging bangs ora. Iku konservatif, agama, kulawarga-oriented budaya, lan ora ana siji-kondusif kanggo pemain sing arep kanggo bang macem-macem bocah-bocah wadon. Sak wektu ing Meksiko, aku ngeweruhi sing Eropah (lan kurang supaya Canadian wong lanang) duwe luwih nilai saka Amérika bolo. Éling sing saklawasé saben Mexican wis anggota kulawarga urip nganti Lor. Paling Meksiko nglintasi wewatesan kanggo pindhah blanja ing San Antonio ing sembarang dawa akhir minggu (sing nganti Trump di bangun tembok) Kanggo liyane balapan, Meksiko bisa dadi niche kanggo Asian wong lanang, lan iku bisa dadi hit-utawa miss kanggo Ireng wong lanang gumantung ing ngendi kowe. Yen sampeyan ana ing wangun sange, sugih cetha lan nyumerepi watara liberal wilayah Mexico City, Semarang utawa (kurang supaya) Guadalajara, sampeyan bakal nindakake uga. Mexican Cupid lan Amérika Latin Cupid sing loro gegandhengan situs paling apik kanggo patemon panas Mexican wanita. Yen sampeyan duwe liya, njaluk keanggotaan ing loro minangka sampeyan bakal njaluk asil sing luwih apik yen sampeyan nyebar bets. Yen sampeyan njupuk trip kanggo Mexico rauh lan pikiran saka njupuk kanggo ngerti sawetara bocah-bocah wadon online sadurunge sampeyan ninggalake — ora wektu tundha. Online gendakan wis lag wektu, aku suggest olahpesen bocah-bocah wadon ing paling — minggu sadurunge rawuh tanggal. Cara sing sampeyan bakal duwe siji ing amben sak rong dina pisanan saka panjenengan rawuh. Njupuk menyang jero free online siasat iku ngluwihi orane katrangan saka artikel iki, nanging wulangan paling gedhe aku wis sinau liwat taun kepungkur iku sampeyan kudu diajak dheweke salah siji ing telpon utawa ing Skype sadurunge sampeyan ketemu. Yen sampeyan ora mbangun sambungan tuwa, sampeyan lagi mung foto lan nomer ing dheweke Whatsapp dhaftar (dheweke bakal duwe persil saka iki) Nyambungake ngluwihi pesen teks uga nyuda kemungkinan saka flakes — faktor penting ing Amerika Latin. Ing wektu aku nglampahi dina game adoh saka AS lan Eropah, liyane aku wis teka kanggo appreciate discretion lan kang kurang-tombol sak dina. Ing US, kang dicokot sing sethitik»metu ana»lan nggawe dheweke ngguyu bakal bisa ing sih. Yen sampeyan teka tengen sing cara ing Meksiko, dheweke mung bakal mikir sing lagi aneh. Mexican bocah-bocah wadon bakal dadi curious bab sampeyan, nanging uga wary lan mariah, dadi sampeyan perlu kanggo pendekatan ing langsung proses. Nomer siji tip kanggo wengi game sukses ing Meksiko bakal: Sinau kanggo tari Cumbia. Salsa bakal dadi alternatif apik kanggo sinau tari amarga sawetara Mexican bocah-bocah wadon ngerti carane nari Salsa. Supaya, sampeyan bakal dadi salah siji sing luwih apik saka wong-wong mau utawa padha ora bakal sok dong mirsani carane akeh sing nyedhot amarga padha nyedhot cukup minangka ala. Push kanggo wengi padha lay kaya sampeyan bakal ngendi wae liya nanging yen iku ora bisa digunakake (amarga dheweke karo kanca-kanca) banjur dumunung kanggo nomer lan tanggal dina sabanjure. Yen utama adil ing trip kanggo tanggal minangka akeh ayu Mexican bocah-bocah wadon minangka bisa, punika risak saka wilayah utama: Sampeyan bakal duwe kurang nilai ing Puerto Langkawi, Playa Del Carmen lan Cancun amarga nomer saka turis liyane ana. Playa iku becike kanggo Cancun minangka akeh bakal luwih sugih Meksiko lan liyane Niggas minangka gantos kanggo hordes saka Amérika college dicekel bocah sampeyan bakal nemokake ing Cancun. Aku uga supaya Cabo San Lucas kajaba sampeyan are looking kanggo seneng taun golden saka leren sadurunge sampeyan mati. Mesthi, yen sampeyan ora nganggo dilat saka spanyol, wilayah iki bakal duwe nomer paling saka pamicara basa inggris. Ing sisih Kidul negara kaya Chiapas lan Oaxaca, sampeyan bakal nemokake luwih pribumi-looking bocah-bocah wadon padha sing gedhe-gedhe ing tetanggan Guatemala. Bocah-bocah wadon ing negara Lor kaya Chihuahua whiter lan rodho saka wong-wong ing sisih Kidul saka negara. Kakurangan iku, nanging, sing iki sing paling mbebayani wilayah saka Meksiko amarga tamba perdagangan menungso lan crossings wewatesan ilegal. Kanggo alasan safety aku bakal kelet kanggo: Semarang, Saltillo lan negara saka Nuevo León. Lan supaya Tijuana, Mexicali lan Caridad Juarez. Ing tengah saka negara bakal duwe luwih Kolombia-looking bocah-bocah wadon kang aku kok fokus sandi mburu efforts ana. Loro Mexico City (tetep ing Condesa, Roma utawa Polanco wilayah) lan Guadalajara ana ing tengah saka negara lan sing wiwitan apik nilai. Ing kasunyatan, akeh Mexican wong lanang marang kula sing paling ayu wanita ing negara sing saka negara Jalisco (ngarep saka Guadalajara). Metokake ing atine, nanging, sing Guadalajara iku akeh luwih konservatif kutha saka loro Meksiko Kutha lan Monterrey. Yen spanyol kuwat lan amba huevos kaya kanggo mimpin sampeyan mati path diantemi, ngunjungi ing ngisor iki kutha-kutha lan matur kula mengko: Patemon bocah-bocah wadon online (nggunakake situs aku nyaranake) ngijini sampeyan kanggo layar kanggo bocah-bocah wadon sing nganggo basa inggris — bakal padha duwe iku ditulis ing profil sing. Nalika nerangake kanggo angkara, yen sampeyan ora melu ing geng lan obat-obatan banjur sampeyan ora duwe masalah. Yen sampeyan lagi isih kuwatir, supaya tapel wates kutha-kutha lan wilayah liyane saka Meksiko ngendi tamba cartel kegiatan dhuwur kaya Sinaloa lan Michoacán

About