Pungkasan wengi aku ketemu ayu lady enom. Allah kawula dheweke sampurna Dhuwur, slim, pasuryan nggantheng, sampurna eseman.

Ngandika sampurna inggris banget. Lan aku ora njaluk nomer dheweke.

JANCOK

Aku nyebul iku. Aku bakal menehi sawetara penunjuk, supaya sampeyan ora nggawe kesalahan padha. Kaping kabeh, sampeyan perlu kanggo mbangun sawetara jenis sambungan karo cah wadon sadurunge takon kanggo nomer dheweke. Tau mung titik cute girl saka tengen kamar, pendekatan dheweke kadhemen lan takon kanggo nomer dheweke. Iki isa mati minangka aneh, serem lan nekat. Malah yen dheweke wis kepincut kanggo sampeyan, dheweke bakal arep ngerti sing sadurunge kroso cukup nyaman kanggo ijol-ijolan nomer. Konco sandi digunakake iki»shotgun pendekatan»siji wengi kang ana cantik gumbyang. Nalika klub ditutup, wong malmpah liwat akeh njaba nyekeli iPhone ing tangan. Mung takon sembarang girl cute kang weruh dheweke nomer. Iki mung mabuk eksprimen lan kita kabeh wis ngguyu apik nonton gambar. Kang bener DURUNG njaluk sawetara nomer cara iki, nanging aku bakal menehi rekomendasi nyoba iku. Alesan punika, sembarang wadon sing tangan metu dheweke nomer sing cepet bakal sedheng kualitas prospek. Tegesipun, dheweke mbokmenawa menehi dheweke nomer metu kanggo supaya akeh wong lanang, dheweke ora malah ngelingi sing sing nalika sampeyan teks dheweke. Yen sampeyan mbangun sambungan karo cah wadon sadurunge njupuk dheweke nomer, dheweke iku akeh liyane kamungkinan kanggo ngelingi sampeyan lan nanggapi kanggo teks. Sampeyan kudu ngelingi soko bab bocah-bocah wadon. Mayoritas sing flaky jalmo. A seksi wis KATHAH saka pilihan lan wong lanang mejet ing wong-wong mau saya. Lagi arang ngangap bab respon kanggo sawetara liyo kang tèks pesen nalika dheweke wis welasan wong lanang nyoba kanggo dhiskusi manis dheweke saben dina. Sampeyan kudu ngeset dhewe loro saka akeh. Nalika aku ngomong»nggawe sambungan»karo cah wadon page, aku ora ateges ijol-ijolan crita urip lan impen kanggo mangsa Mung lampu-ati ngobrol nggoleki. Panjenengan goal punika kanggo nggawe comfort karo dheweke lan teka mati minangka anteng, seneng-seneng wong sing dheweke bakal seneng mbuwang wektu karo. Sampeyan ora duwe kanggo pindhah kabeh cara menyang seduction phase kene utawa malah takon dheweke metu ing tanggal. Aku ora pindhah banget ing ambane bab dhisikan pendekatan lan pick munggah garis kene Iki kirim mung bab njupuk dheweke nomer telpon nanging langganan kanggo luwih saran gendakan amarga aku duwe akèh saka kuwi gedhe ing cara. Nyoba kanggo jaminan karo dheweke liwat kapentingan umum. Yen sampeyan clubbing, sampeyan bisa pitutur marang dheweke bab apik tenan partai sing padha ing pungkasan wengi. Utawa takon yen dheweke lunga kanggo sing amba konser pungkasan minggu. Yen sampeyan lagi ing gedung olahraga, takon dheweke yen dheweke mlaku ing lokal marathon sasi sabanjuré. Yen sampeyan ana ing restaurant, takon dheweke yen dheweke bisa cook. Marang dheweke sing njupuk Thai kelas masak nalika sampeyan padha lelungan ing Chiang Mai. Sampeyan sing awake dhewe melu ing obrolan menarik bab dheweke kapentingan, nanging uga nuduhake carane nyenengake lan menarik urip. Sinau carane maca basa awak. Yen dheweke katon kaya dheweke ora gadhah fun, utawa dheweke kepengin kanggo ninggalake banjur bali mati. Elingi, sampeyan ora bisa menang saben wektu. Nanging yen dheweke wis esem lan nglaras ngobrol, banjur casually narik metu telpon lan ngomong, apa nomer telpon, aku bakal kaya kanggo teks sing arang-arang. Aja manawa kanggo nggawe iki alam bagéan saka obrolan. Ora mungkasi ing kikuk ngaso lan ngomong. SOOO aku bisa duwe nomer telpon. Gumantung ing apa negara sampeyan ana ing, wong nggunakake macem-macem chatting aplikasi lan cara tetep disambungake. Tinimbang dheweke nomer telpon, aku biasane takon kanggo dheweke Baris ID, Viber, Email, etc. Aku nemen seneng nggunakake aplikasi chatting liwat nomer telpon utawa Facebook, Nanging aku bakal pindhah menyang rincian bab sing ing tanggal mengko. OK iki ngendi aku bajingan munggah pungkasan wengi, aku ora tindakake aturan dhewe. Aja manawa kanggo takon cah wadon kanggo dheweke nomer telpon sanalika bisa. Yen sampeyan ndeleng bukaan kanggo takon kanggo iku, banjur TAKON. Iki wis ambruké akeh kaping lan pungkasan wengi iki contone perdana. Aku wis weruh cah wadon iki watara kanggo sawetara minggu. Dheweke tansah macet karo grup sing padha wong lan dheweke wis gendakan Nalika aku weruh dheweke ing garis piyambak, aku miwiti kanggo ngobrol karo dheweke. Dadi metu dheweke iku tenan manis lan kita kenek iku mati. Dheweke ngandika dheweke mung bubar nyuwil munggah karo dheweke wong lanang lan dheweke iku saiki siji. Kita padha piyambak lan gadhah obrolan gedhe kanggo sawetara menit lan aku ora takon kanggo nomer dheweke ing sandi sirah aku panginten. OK aku bakal takon mengko, apa rush. Uga, kabeh dadakan dheweke pack saka sepuluh kanca-kanca nuduhake munggah lan lungguh ing garis karo kita. Dheweke kanca-kanca miwiti ngomong kuping dheweke mati. Banjur wong miwiti ngomong karo kula. Sawetara wong lanang ana dheweke EX pacar’ kanca-kanca’ Long crita cekak, kula kesempatan sampurna kanggo takon iki liwat. Dheweke iki diubengi dening kanca-kanca saiki. Kita padha kabeh ing klompok amba lan aku ora arep kanggo awkwardly mungkasi obrolan kanggo takon kanggo nomer telpon dheweke. Aku supaya iku pindhah Iki pawulangan utama kene. Tau mikir kanggo dhewe, OK aku bakal takon kanggo nomer dheweke mengko. Mengko bisa uga ateges tau. Apa-apa bisa kelakon lan yen sampeyan ndeleng kesempatan banjur sampeyan kudu TUMINDAK SAIKI. Sing dadi kanggo apa-apa ing gesang. Takon cah wadon kang nomer telpon ing ngarep saka dheweke kanca-kanca OK. Nanging, nalika sampeyan lagi dealing karo konservatif bocah-bocah wadon ing budaya manca padha asring magepokan karo gambar sing. Ing conto iki wong-wong padha kabeh Vietnam, lan iki ora bar girl Malah yen dheweke seneng kula, dheweke uga aran aneh bab menehi sawetara manca nomer dheweke karo everyone looking. Sampeyan mung kudu kanggo pindhah karo isine weteng ing cara iki. Aku mutusaké wektu ora tengen. Yen sampeyan ora bisa njaluk nomer awal, aja padha sumelang. Aku asring takon kanggo cah wadon kang nomer minangka cedhak kanggo pacelathon. Biasane metu saka pendjalok amarga aku ora perlu kanggo pindhah. Sawise cepet chatting aku bakal ngomong,»hey aku nyuwun pangapunten aku ora duwe kanggo pindhah. Aku kaya kanggo terus obrolan iki wektu liyane. Apa kang nomer supaya aku bisa nuduhake sampeyan mengko.»Asring kang sibuk punika bab apik. Malah yen aku tetep ing garis aku bakal ngomong,»OK becik ngomong karo sampeyan, nanging aku kudu njaluk bali liwat kanggo kanca-kanca saiki. Page ayo kang ijol-ijolan nomer tenan cepet.»Iku mung gumantung ing apa sing arep kanggo apa. Mungkin marang dheweke,»Oh nuwun aku ngene tresna kanggo tetep lan ngobrol, nanging aku arep kanggo maca buku kanggo wong wuta bocah-bocah ing panti asuhan. Ayo kang chatting ing Facebook mengko.»Mung njaluk creative karo iku. Dicokot pungkasan saka saran kanggo mung dadi kandel. Tenan, yen sampeyan kaya cah wadon mung takon dheweke metu. Apa paling awon sing bisa kelakon. Dheweke bakal ngomong ORA Lan, sing peduli. Sampeyan bakal nemokake salah siji liyane. Ana KATHAH saka cah wadon enom bokong mlaku watara ing planet iki. Aja njaluk kabeh hung munggah ing salah siji cah ayu. Aku ngerti carane iku Bali nalika aku iki sing manggen ing Amerika, aku digunakake kanggo mbukak game ing ayu lan njaluk nandur modhal emosional. Aku tansah wanted kanggo njaluk kabeh tengen lan nalika iku ora bisa metu, aku njaluk banget wagol. Aku tansah makarya hard lan njupuk iku pribadi nalika aku gagal. Saiki sing aku wis wis ing Asia kanggo liwat taun gesang kawula wis diganti, aku pancene ora menehi jancok apa mengkono. Yen aku kaya cah wadon, aku lumaku tengen munggah kanggo dheweke lan miwiti obrolan. Yen dheweke ora menyang kula aku lumaku adoh lan golek siji liyane. Aku tau menehi iku kapindho panginten. Nyilem menyang kahanan iki tanpa ngrawat bab kasil wis mbantu kula game tremendously. Tinimbang psyching aku munggah lan nyedhak sawetara panas cah ayu kaya wedi terwelu, aku mung tenang lumaku munggah kanggo maksud apa klompok bocah-bocah wadon lan miwiti obrolan. Aku biasane njaluk sambutan mesem lan kapentingan saka grup. Nalika sampeyan mungkasi ngrawat supaya akeh bab kasil sampeyan bisa santai lan seneng interaksi tinimbang kontemplasi pamindhahan sabanjuré utawa»game.»Yen sampeyan gemeter tegese sampeyan mikir bab sampeyan dhewe Mungkasi sing telek. Relax pikiran lan pindhah karo aliran. Iki ora urip utawa pati kahanan kene. Pangarep-arep iki info mbantu. Kabeh asring banget wong lanang ninggalake klub lan lagi nendhang piyambak ing bokong kanggo ora takon kanggo sing panas cah wadon kang nomer telpon. Sampeyan mung perlu kanggo duwe bal kanggo pendekatan lan njaluk kesempatan yen iku ana. Asring wong lanang gagal kanggo tindakake liwat lan bener TAKON kanggo nomer. Sing koyo paling awon Dateng kula aku ngerti, iku kedaden pungkasan wengi. Iku padha arep gedhe karo cah wadon iki lan aku atus manawa aku wis tak dheweke nomer yen aku takon sadurungé. Oh inggih, aku ora ngerti ngendi dheweke macet metu. Aku arep bali bengi, lan aku bakal njaluk nomer dheweke. Iku ora liwat nganti aku menang

About