Antarane connoisseurs saka alkohol Meksiko wis dikenal kanggo sawijining tequila, nanging mung sawetara ngerti sing dheweke nduwe»big brother»- mezcal, kang muncul akeh sadurungé. Ing kasunyatan, tequila iku salah siji saka akeh jinis-jinis saka mezcal. Kurban sampeyan kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab iki apik tenan ngombe lan budaya saka sawijining nggunakake. Mezcal (spanyol kanggo»ngombe») punika tradisional Mexican alkohol beteng — derajat, diduweni dening fermentasi lan sakteruse distillation saka jus saka sawetara varieties saka agave (tetanduran saka Asparagus) karo kajaba saka gula lan úa. Ing distillation (distillation) saka Meksiko suku sinau saka spanyol conquistadors sing teka kanggo wilayah sing ing abad. Sadurunge iki, India ngunjuk murky cairan putih»pulque»- kurang wedang nyandu alkohol (derajat) saka fermentasi jus saka agave, kaya Braga. Spanyol ora wareg, padha wiwit kanggo eksprimen karo lokal bahan mentahan kanggo njupuk nyata»geni-banyu». Rauh efforts saka conquerors padha dilantik karo sukses. Ing sebutno pisanan tanggal saka taun mescale.»Godfather»ngombe diarani don Pedro Sanchez, sing didegaké page pabrik kanggo produksi sawijining. Saka alkohol spanyol conquerors, mezcal dadi nasional ngombe saka Meksiko. Teknologi produksi mezcal banget prasaja. Kawitan woh-wohan saka agave, umur — taun, cut sadurunge ngembang. Ing wektu iki padha ngemot jumlah paling saka pati needed kanggo fermentasi. Next, agave iku dianggep, ninggalake kanggo ngombe mung inti saka woh. Di resiki diselehake ing khusus watu open conical wangun lan panggang kanggo dina-dina. Banjur ulig woh-wohan pet ing PAJEK nganti podho adhesive massa. Sawise fermentasi punika distillation. Kanggo taun mezcal iki disaring mung siji wektu. Asil ngombe dening derajat nemen rodok olo ing kualitas kanggo tequila, distillable kaping pindho. Nanging sawise ngoper menyang pindho disaring kualitas loro ombenan ana witjaksono. Sawise re-distillation, isi alkohol saka mescale iku, banjur iku diencerke karo banyu kanggo kekuatan sing dipengini. Bahan mentahan. Kanggo produksi mezcal ana patang dhasar varieties saka agave lan Tequila digawe mung saka jus saka biru agave inti.

Ing paling jinis-jinis saka mezcal nambah gula, podslushat tequila wis ora ditampa. Ing liyane modern masak techniques saka loro ombenan sing podho rupo. Wilayah. Mezcal diprodhuksi ing saindhenging Meksiko, lan tequila punika search ngombe saka negara Jalisco, iku digawe ing area sing winates. Ing ngarsane saka caterpillars. Sawetara manufaktur nambah ing botol mezcal uler, parasit ing godhong lan woh-wohan saka agave. Tujuan iki serangga kita bakal katon ing mengko, ing sawetoro wektu, aku wigati sing dijupuk karo uler ora kelakon. Ing ngisor saka sawetara gendul saka mezcal sampeyan bisa ndeleng aneh putih worm. Iki uler saka kupu — parasit sing urip ing agave. Serangga saka rong jinis: abang lan putih (Golden). Paling bergengsi ombenan mung ditambahake abang uler sing urip ing jantung agave. Putih»cacing»urip ing godhong kanggo tuwuh lan nyekel wong luwih gampang, supaya iku ora minangka terkenal minangka kang abang pasangan. Nanging kanggo nemtokake spesies uler ing botol karo rampung mezcal angel. Kasunyatan sing ing pangaribawa saka alkohol wae serangga dadi ora ana wernane. Iki cunning mindhah, tenan narik kawigaten manungsa waé kanggo sawijining produk. Sawise sawetara wektu, liyane merek wis diselang pengalaman sukses. Pisanan, ing ngarsane saka worm amarga kepinginan kanggo nduduhake kualitas dhuwur (ing apik alkohol serangga ora decompose) lan kanggo nambah pangayoman marang counterfeiting. Banjur padha miwiti kanggo ngubungake situs marasake awakmu, sing tambah lan malah virility komunikasi karo roh donya. Ningali sukses saka saingan, prodhusèn tequila wiwit nyebar mitos liyane -«cacing»nimbulaké hallucinations. Ing kasunyatan, iki caterpillars sing aman. Lagi khusus thukul enom agaves sing ora ditangani karo obat omo. Banjur liyane taun katahan ing alkohol murni kanggo matèni bakteri pathogenic. Botol mezcal karo uler ditandhani dening senar utawa. Iki ombenan sing aman lan rasa ora beda-beda saka sing ngendi ana»cacing». Kanggo mangan uler punika optional. Yen serangga punika njijiki, iku bisa kanggo extract saka botol lan mung uncalan iku adoh. Ing sawijining wangun murni. Ngombe iku dadi ing suhu kamar. Budaya saka sawijining nggunakake meh podho ngombé saka liquors. Mezcal wis diwutahake menyang kaca tingal dijupuk lan ngombe ing cilik SIPS, nyoba kanggo nyekel kabeh cathetan roso. Saben artis ndadekake sing produk unik ngembangaken ing komposisi saka mezcal woh-wohan, madu lan úa. Akibaté, muncul luwih saka satus varieties rampung karo roso beda. Contone, ing Rusia a populer tequila karo woh pir, woh wis diselehake ing kabèh botol. Mezcal ne abang lan putih mangan akeh pengalamane karo pedhes sauces lan rempah-rempah. Iku uga dadi karo garang daging sapi, daging babi, pitik, kacang buncis, kentang, keju lan malah iwak. Miturut Mexican tradisi sawise ngombé mezcal wong mangan uler saka botol. Carcass wis dipérang merata antarane kabeh peserta saka riyaya, iku tandha saka bab kanggo pirsawan. Uler meat punika sugih ing protein lan protèin. Kaya tequila. Pembuangan saka tequila ngerti dheweke dadi uga karo jeruk lan uyah. Cara sing disebut»Dilat. Gulung tumpukan.

Kusni.»

Paling saka prodhusèn mezcal njupuk care saka pelanggan. Ing botol taubat disambungake tas abang wêdakakêna, ngemot uyah, chili mrico lan tlatah pepe carcass saka uler. Ing mburi tangan antarane jempol lan forefinger sprinkle uyah sawetara. Banjur padha driji dijupuk irisan jeruk (linglang). Pisanan sampeyan perlu kanggo dilat tangan karo uyah, banjur ngombe ing siji gulp dijupuk saka mezcal lan mangan irisan jeruk. Ing ngarep kita bisa matesi jus tomat, roso karo rempah-rempah. Tahap ing siji gulp dijupuk saka mezcal kanggo ngombe. Iku dadi metu pedhes dicampur, kobong tenggorokan. Drawback — rasa asli mezcal wis ilang rampung. Ing kawitan kenalan karo iki apik tenan ngombé nyandu alkohol, aku maringi pitutur sampeyan kanggo nyoba kabeh telung cara. Salah siji saka wong-wong mau bakal kaya. Dear kedhaftar, takon pitakonan utawa ninggalake komentar, iku bakal bisa ana. Master carane Ngatasi masalah, sadurunge komentar lan forum (operasi biasane) mutusake masalah. Nduwe akhir minggu becik

About