Saperangan minggu kepungkur, malih McCall majalah artikel gendakan bali sewidak taun — kanggo — njupuk internet dening badai. Kim Marx-Kuczynski saka Madison, Wisconsin, ketemu lawas jeksa agung bisa ngetokake ing rummage sale lan dituku iku kanggo dolar. Ing artikel, kanthi irah-irahan»Cara kanggo Njaluk Bojomu,»disaranake telas»cringe-pantes»cara kanggo narik kawigaten manungsa waé wong, kiro-kiro saka manis kanggo serem kanggo boten sae kanggo bodho. Sawetara conto kalebu:»Aku mikir artikel punika termenung saka sosial mores saka jaman, lan aku ketemu comparison antarane apa iki ditrima banjur apa ditrima saiki narik,»Ms. Marx-Kuczynski marang Bosen Panda.»Iku uga digawe kula ngucapke matur nuwun sing supaya akeh kemajuan wis digawe. Iku outdated lan khayal lan lucu, nanging iku wis serius maksud. Masyarakat wis diganti dadi luwih ing pungkasan sewidak taun, lan artikel iki tuladha ing beda antarane apa kita ibu lan grandmas tansaya munggah karo dibandhingake kanggo kangge kita sesambetan lan teka generasi. Iku narik.»Kesepakatan ing jaman modern bagan lan podo antarane sexes»Sampeyan wis teka cara dawa, bayi.»Wanita ora maneh kudu nangis quietly ing sudhut utawa kesandhung ing strategis wayahe kanggo ketemu wong. Saiki ayo kang katon ing artikel saka Huffington Post, biso dibantah salah siji saka kuat media panyengkuyung saka bagan lan kasetaraan jender. Dianyari ing Dec, artikel kanthi irah-irahan»saben Dinten Panggonan kanggo Ketemu Wong Siji.»Kita lagi ngomong HuffPo, folks.

Dhaptar sing wis eerily padha McCall dhaftar lan ngajak wanita mriksa metu golf kursus, wengi kelas sekolah, acara olah rogo, reunions kelas lan klompok vacations. Ing kasunyatan, artikel bears supaya akeh podho kanggo McCall dhaftar aku wonder yen padha ketemu rong taun sadurunge Ms.

Marx-Kuczynski iya

Nanging gadhah ngrambah minangka akeh minangka padha duwe, akeh wanita sing belatedly sadhar iku teka ing gedhe pribadi beyo. Minangka malah progressives ing HuffPo show, paling wanita pungkasanipun mung arep kanggo dumunung mudhun karo wong becik lan mundhakaken kulawarga. Nanging akeh wanita mung ora ngerti carane — salah siji carane kanggo nemokake wong, utawa carane supaya wong kanggo long-term. Yen wanita ngginakaken minangka akeh wektu lan energi nyepakaké kanggo dadi bojo minangka padha nggayuh careers, gesang pribadi bisa dadi tenan beda banget.»Boten kados saben generasi liyane ing sajarah,»nyerat Suzanne Veneer banget dheweke buku»Carane Milih Bojo,yours iki mulang kanggo nundha pernikahan moho utawa ditolak lewat kabeh, minangka sanadyan marriage wis ora prewangan ing rasa seneng. Nanging sing paling wong ora pengin kanggo tetep siji. Priya lan wanita sing irrevocably digambar kanggo siji liyane. Wiwit awal wektu, atraksi iki wis pasukan nyopir saka kaslametané kita minangka spesies — lan nganti dekade anyar wis meh tansah ngasilaken ing marriage tahan. Nanging nang endi wae ing sadawane baris, kita ilang kita cara.»Veneer nyebataken gampang nglokro anti-lanang pro-wadon retorika kang supaya akeh maju wanita sing kapapar — lan ing kono dumunung ing dichotomy karo artikel HuffPo. Yen feminis nonton saka HuffPo sing diwanti-wanti kanggo menek andha perusahaan lan mbuktekaken kanggo wong-wong carane kuwat lan wewenang padha, aku wonder carane HuffPo mbenerake printing artikel echoing saran saka.

Cetha, ora saben wong wadon kepengin kanggo njaluk nikah

Nanging kanggo sengaja mulang wanita sing marriage ngirim ora dadi salah siji saka urip kang gol amarga paling wong sing sexist mengkono iku ora mung salah, iku kang ala.»Paling wong-wong sing akeh nicer saka sampeyan wis mimpin kanggo pracaya,»observes Veneer.»Lan paling ora kaancam bakal punah, dening wong wadon karo daya. Padha care mung nalika daya iki bakal digunakake marang wong-wong mau utawa sesambetan marriage.»Emphasis ing asli. Jero mudhun, aku suspect progressives ngerti iki banget uga.

Apa liya bakal HuffPo recreate dhaftar minangka padha

Minangka pawarto Patty Ann Malley sijine iku,»Kaping owah-owahan. Wong ora.»Siji bab sing dadi akeh wanita modern ora arep kanggo krungu carane akeh saka tanggung jawab kanggo kekuatan lan manunggal saka marriage tumiba marang wong-wong mau.»Kajaba sing omah-omah cad,»ngandika Veneer ing italicized script,»apa sing nggawa marriage meja uga banget kamungkinan nemtokake nasib marriage.»Ing tembung liyane, dadi jenis saka wong wadon ngene kaya kanggo omah-omah. Ora waras wong kepengin kanggo omah-omah shrieking harridan kang gagasan fashion statement jambon pus hat — ora kajaba wong iku supaya emasculated sing bener mikiraken iki minangka atraktif kualitas ing wong wadon. Veneer nutup saran kanggo wanita kepingin a marriage seneng kanggo nyelehake ing bitterness, daya saing, defensiveness, gedhine meanness supaya akeh wanita nganggo amarga padha mikir iku ndadekake wong-wong mau»kuat.»Iku ora nggawe wong-wong mau kuat iku ndadekake wong-wong mau dakkirim lan w gatel. W gatel garwa ora seneng, lan ora ana sing lanang (utawa anak). Aku bisa nganakke dening wani kanggo kurban saran iki kanggo wanita enom sing arep kanggo ketemu wong: Tumindak kaya lady, ora feminis. Weaponizing panjenengan womanly kekiyatan marang wong-wong bisa uga ateges sepi urip ahead

About