Dumunung ing sisih kidul-kulon bagéan saka Amerika Serikat, New Mexico punika negara karo loro pribumi tradhisi uga looking nerusake ekonomi. Loro saka akeh profesional lan kesempatan bisnis, New Mexico uga nawakake kasugihan saka ngurmati budaya lan sajarah kang ndadekake Tanah iki saka Enchantment salah siji saka pilihanipun utomo kanggo romantis petualangan. Ketemu Energi Barons salah Siji saka sektor paling penting saka New Mexico kang ekonomi energi. Iki amarga tanah negara sugih ing bahan bakar fosil lan alternatif energi sumber daya. San Juan Basin Gas Area paling gedhé ing lapangan mbuktekaken gas alam cadangan ing Amerika Serikat New Mexico uga ngandhut batu bara utama celengan ing sudhut northwest of Negara. Sangang tenths saka listrik produksi ing Negara saka batu bara-murub tetanduran. Akeh saka New Mexico kang géologiné aktif Rocky Mountain wilayah ngemu bumi daya potensial, lan kanthong saka Negara sing cocok kanggo pembangunan daya angin. New Mexico kang kidul pasir kurban Negara kang paling klempakan solar daya potensial. Dadi, yen sampeyan arep kanggo ketemu wong paling sugeh ing negara, katon metu kanggo lenga barons, sugih industrialis lan eksekutif perusahaan saka perusahaan energi ing konvènsi pusat, bisnis konferensi utawa kemewahan hotels saka kutha-kutha utama kaya Albuquerque lan Santa Fe. Ing wilayah downtown uga bisnis tengah kecamatan iki kutha sing bound kanggo dadi buzzing karo sukses profesional lan pengusaha sing digandhengake karo sektor energi. Njaluk bantuan kanggo ngerti pamaréntah Federal wong lanang pemerintah mbuwang utama driver saka New Mexico ekonomi.

ing New Mexico kanggo saben dollar saka tax revenue diklumpukake saka negara.

Iki tingkat saka bali iku luwih saka sembarang liyane negara ing Uni

Pamaréntah federal uga utama juragan ing New Mexico nyediakake luwih saka waktu saka negara kang proyek. Lan nalika wong lanang digunakake kanggo pamaréntah uga ora nggawa ngarep jenis inflated paychecks sing perusahaan honchos apa, wong-wong mau apa ing ndhuwur tiap asring duwe akses kanggo sawetara tunjangan lan hak istimewa sing luwih saka nggawe serep kanggo relatif kurang sawetara zeros ing saben wulan paycheck. Dadi, yen sampeyan pemikiran ngendi kanggo ketemu iki wong lanang, saperangan saka gagasan bakal bisa kanggo njelajah kutha-kutha kaya Santa Fe County ngarep kanggo New Mexico Tentara Nasional Njaga Markas uga Rio Rancho ing Sandoval county ngendi Njaga Nasional pabrik gegaman dumunung. Loro saka Njaga Nasional, New Mexico wis New Mexico Negara Defense Force. Liyane federal panginstalan kalebu national observatorium lan teknologi labs saka Los Alamos National Laboratory (LANL) lan Sandia Laboratorium Nasional (SNL). SNL ngayahi elektronik lan industri riset ing Kirtland AFB, ing sisih kidul saka Albuquerque. Iki panginstalan uga kalebu rudal lan spacecraft bukti ing latar Putih Sands. Liyane agensi federal kayata National Park Service, Amerika Serikat Alas Layanan, lan ing Amerika Serikat Biro Tanah Manajemen sing bagean gedhe saka negara deso employment basa. TIP: Millionaire Match wis akeh siji millionaire wong-wong saka New Mexico looking kanggo wanita kanggo tanggal lan omah-omah. Wong-wong ing Seragam Loro saka kuat federal karyawan, ing New Mexico sampeyan uga ngadeg kasempatan dhuwur saka nggawe kenalan saka perwira militer, utamané Pasukan Air. Negara sarwa dumadi telung air force dhasar (Kirtland Air Force Base, Holloman Air Force Base, lan Mriem Air Force Base) testing sawetara (Putih Sands Sawetara Rudal) lan tentara bukti lemah lan maneuver sawetara (Fort Bliss — McGregor Sawetara). Lan malah sanadyan militèr paycheck ora bisa iso dibandhingke karo sing gedhe-gedhe ing perusahaan urip, gaya urip tunjangan lan mewah saka seragam uga merata kuwat nilai saka atraksi. Supaya, nggawe iku titik kanggo njaga sosial tanggalan free kanggo perwira’ fungsi sosial lan acara sing bisa tuan rumah ing macem-macem New Mexico Air Force stasiun saka wektu kanggo wektu lan yen sampeyan ana begja, sampeyan bisa uga duwe sawetara nggantheng perwira kanggo menehi perusahaan

About