Akeh wong seneng kanggo njaluk kenalan karo wong-wong bocah-bocah wadon karo kang padha kanggo dangu nyuda kahanan: ing institute, ing karya utawa, contone, karo wong-wong sing manggon ing tetanggan. Pilihan iki, mesthi, duwe hak kanggo ana, nanging asring kaleksanane tartamtu masalah: bisnis romances sing ora impact paling apik ing karir, lan kanca kang gendakan ora pilihan becik kanggo bangunan sesambetan kuwat. Mulane, iku bakal migunani kanggo wong lanang kanggo mangerteni carane njaluk kenalan karo cah wadon ing werna. Psikolog ngomong sing ora ana kuwi panggonan ing kang bakal dadi ora sopan kanggo nggawe anyar kenalan. Ing setengah kapindho bisa ngenteni nang endi wae, kalebu ing werna. Kenalan wae kalebu unsur saka game, supaya iku kudu kelakon miturut aturan tartamtu. Akeh wong enom ora ngerti carane kanggo miwiti njaluk kenalan karo cah wadon. Ing tandha pisanan sing komunikasi karo wong liyo ing werna bisa dilantik karo sukses kontak ‘mripat kanggo mripat’, lan uga benevolent lan affable expression. Iki tabet sing cah wadon sing disenengi ing wong, lan dheweke narik kawigaten manungsa waé kanggo wong. Nanging akeh wong ing wayahe sing ilang lan mung pass dening, mrutu dhewe kanggo gojag-gajeg. Kanggo kantun kasempatan kuwi bodho, padha ngirim temtunipun njupuk kauntungan. Yen wong mikiraken babagan ngendi kanggo njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon, banjur sampeyan mung duwe kanggo ninggalake omah. Kenalan ing werna ing wektu sing padha angel lan bisnis janjeni, amarga bocah-bocah wadon bisa ditemokake kene pancen beda. Kangelan komunikasi kuwi dumunung ing kasunyatan sing iku perlu kanggo tumindak kanthi cepet lan dhiri tanpa kuciwo ayu liyo. Yen ora, dheweke mung bakal nguripake adoh lan terus dheweke lelampahan. Nalika patemon wong wadon ora mung nalini prilaku, nanging uga katon saka wong. Iku kang sing characterizes wong ing panggonan pisanan. Iku penting kanggo katon ora mung stylishly, nanging uga apik lan uga-groomed. Berlapis sandhangan lan shoes reged sing dipercaya kanggo nimbulaké admiring glances saka siji milih. Yen wong ora ngerti carane kanggo njaluk kenalan karo cah wadon, kang perlu kanggo bisa ing tembung page. Iku ora cilik wigati, wiwit page tembung bakal dadi awal saka komunikasi. Utawa padha ora bakal, yen wong ngandika soko bodho. Ing werna, bocah-bocah wadon kerep mikir bab soko saka dhewe, wanita, supaya padha bisa ora langsung nanggapi kanggo mréntahaké kanggo wong-wong mau. Sadurunge ngontak wong liyo, iku saranake kanggo nelpon dheweke eseman lan netepake kontak mripat. Tembung page kudu minangka efektif minangka bisa lan tundhuk karo sawetara aturan: Yen wong kepengin kanggo ngerti carane kanggo sinau kanggo ketemu bocah-bocah wadon, sampeyan perlu kanggo mangerteni bab utama: dipercaya kanggo sampeyan, ing tingkat subconscious, interlocutor kudu nampa jawaban kanggo pitakonan ing ngisor iki: Yen cah wadon wis manawa komunikasi bakal ora nggawa masalah dheweke, dheweke mesthi bakal kasengsem ing cute lan lucu wong. Sampeyan bisa ngomong bab panggonan sinau utawa karya, supaya interlocutor sinau bab sing sethitik liyane. Iku ora supaya penting ngendi kanggo njaluk kenalan, ing kasus Iku perlu kanggo nggawe supaya sing alesan saka kapentingan iki arang banget cetha. Yen goal utama — long-term komunikasi, ora kudu takon cah wadon kanggo rokok utawa takon apa wektu iku. Becik — nalika cah wadon originally uga dibuwang lan apa sing ditanggepi uga kanggo lawakan. Iki tegese dheweke disenengi wong, lan dheweke seneng disampekno karo wong. Nanging ing supaya kanggo seneng iki sukses, sampeyan kudu ngerti carane mlaku njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon lan saya karya ing dhewe. Asring, wong lanang sing ilang ing kahanan ngendi cah wadon ndhukung komunikasi, nanging ana sing ora katon pratandha saka berkembang simpati. Yen wong liyo ora nuduhake emosi, sampeyan kudu nyoba kanggo kapentingan dheweke. Kanggo aran manteb ing ati, sampeyan kudu ngerti ora mung carane kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti cah wadon bener, nanging uga apa apa ing cilik saka gagal. Yen ana isih ora asil positif, lan cah wadon terus kanggo rembugan ‘ing mesin’, iku luwih apik kanggo mungkasi obrolan, referring kanggo employment utawa urgent prakara, lan takon wong liyo kanggo nomer telpon. Mandan, iku ngirim ora dadi pitakonan, nanging tuntutan. Wong enom kudu nyatet sing bakal seneng terus kenalan liwat tuwung saka warung. Mungkin wektu sabanjuré girl bakal duwe swasana ati apik, lan dheweke bakal njawab boy reciprocated. Saiki wong enom nglampahi akèh sing wektu ing Internet lan macem-macem jaringan sosial. Diwenehi kasunyatan iki, wong lanang kudu ora lali sing ana, banget, sampeyan bisa njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon. Nanging yen wong enom mikir sing iku cukup kanggo ngirim pesen, lan cah wadon langsung terus kanggo rembugan, banjur padha banget mistaken. Ing technique saka njupuk kenalan karo ‘VC’ iku cukup rumit, amarga sampeyan perlu kanggo narik kawigaten manungsa waé, lan ngadeg metu saka atusan akun liyane.

Ora saben prawan bakal arep kanggo njawab yen dheweke ora duwe idea bab pemilik saka akun. Aja sijine ing avatar gambar saka film pahlawan, prasasti utawa foto saka kéwan, iki pendekatan ora bakal nggawa sukses. Cah wadon ora krungu swara, ora aran aura ing, supaya ing roso kesengsem page dheweke bakal nggawe dening foto. Ing bagean ‘Bab aku’ kudu kapenuhan ing ing rinci lan menarik, boring garis ora bakal narik kawigaten manungsa waé. Sampeyan bisa nemtokake padhang wektu sing dumadi ing urip, njlèntrèhaké hobby lan hobby. Aja lali bab pangertèn saka banyolan, nanging akeh banget kanggo pindhah adoh banget, ora kanggo ngematake buffoon. Yen questionnaire wis nyawiji lan potret wis dipilih, banjur sampeyan bisa njaluk mudhun kanggo bisnis. Kaping kabeh, iku perlu kanggo milih kaca saka cah wadon sing bakal dadi ‘korban’. The first letter kudu ditulis ing kuwi minangka cara kanggo mbujuk lan kapentingan, sabab kepinginan kanggo terus komunikasi. Yen, nalika maca pesen, dheweke mesem — sukses meh ngrambah. Kuwi frasa minangka ‘Hello, apa sing mengkono.

Lan ‘Hello, carane sing sampeyan

Kudu langsung dibusak saka arsenal. Maksimum sing padha bisa nggawa punika monosyllabic njawab, saka kang bakal angel banget kanggo berkembang menarik lan nengsemake komunikasi. Pesen kudu kalebu sawetara usulan-usulan. Yen wong wis masalah karo grammar, iku worth ing paling page wektu kanggo kasebut kanthi teliti, mriksa kabeh, supaya ana ora kesalahane. Bocah-bocah wadon sing ora mung ngguyu, nanging uga ngganggu, lan penolak. Kanggo ngerti apa iku luwih apik kanggo nulis, iku worth sinau kaca-kaca sing milih salah siji, maca sawijining profil lan status. Asring, padha bisa ngomong kathah bab views, moods lan raos saka cah wadon. Yen questionnaire dhaptar favorit film, sampeyan bisa nulis kaya iki: ‘Hello, ora Becik. Ing panelusuran kanggo komunikasi, aku lunga menyang situs iki lan ketemu sampeyan. Aku pancene tresna arep kanggo wayang, aku arep kanggo ngajak sampeyan kanggo kuwi lan kuwi film, lan banjur sampeyan bisa ngombe sawetara teh éca ing cafe. Teks, mesthi, bakal beda-beda gumantung ing cah wadon kang hobby. Iku bakal becik kanggo gawe serep tembung karo foto supaya crita katon dipercaya. Banjur cah wadon bakal pindhah menyang kaca lan ndeleng manteb ing ati wong, gadhah fun karo kanca-kanca lan nglaras urip. Iku ora aneh kanggo wong enom kanggo nguripake kanggo ahli ilmu jiwa karo pitakonan: ‘aku wedi kanggo njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon, apa aku kudu nindakake. Yen dening alam hadiah iki ora ana, banjur sampeyan bakal duwe kanggo saya ninggalake panjenengan zona comfort. Ing kawitan, katun kaki, tambah sweating lan stuttering bakal nimbulaké wong ngrampungake numbness, nanging ing wektu sampeyan bisa sinau kanggo ngontrol pangolahan iki lan ora gupuh. Sembarang ngatasi saka dhewe ngedeni lan kelemahane langkah kanggo kamardikan lan poto-kapercayan. Ngerti carane kanggo sinau kanggo njaluk kenalan karo bocah-bocah wadon, wiwitan paling apik karo dhewe. Dina latihan lan komunikasi karo macem-macem bocah-bocah wadon sing cara kanggo sukses. Dadi bolder ing sesambungan karo jinis ngelawan, sampeyan kudu golek motivasi sabdhoning. Iku ora perlu kanggo ateges dewekne isih sungkan karo saben menowo lan ora pati ngerti lady enom, sampeyan bisa mung duwe chatting loropaken. Kuwi komunikasi uga bakal menehi wani lan kapercayan ing kabisan. Yen ana sacoro prakteke ora kawruh saka carane sinau wong lanang karo bocah-bocah wadon, sampeyan bisa nggunakake cara ngrungokake aktif. Iku perlu kanggo takon luwih pitakonan kuwi, kang cah wadon bakal pleased kanggo njawab

About