Aku maca iki statistic nang endi wae a nalika ago, lan iku ngandika sing rong cara utama ngendi mayoritas wong ketemu wong kanggo sesambetan ing sekolah lan panggonan makaryo sing. Sampeyan ngandika sing duwe restoran, dadi sampeyan kudu duwe persil saka wong enom nglamar kanggo proyek lan digunakake ing panyiapan. Saiki aku ngerti iku ora persis cocok kanggo tanggal karyawan panjenengan, nanging apa aku matur iku yen sampeyan wis ing panggonan tengen kanggo apa sing arep. Aku ora ngerti carane lawas sampeyan sing, utawa yen iku malah worth wektu yen sampeyan duwe iku kanggo mungkin njupuk sawetara kelas ing college masyarakat lokal.

Aku ngerti wong-wong sing ora persis sosial, sampeyan ora bakal nemokake wong-wong mau bar hopping ing setu bengi utawa apa-apa, malah padha duwe kabeh nomer telpon saka kabeh wong-wong padha njagong jejere ing kelas.

Utawa kaya wong liyane ngandika sampeyan bisa nyoba free online

Aku ngerti sawetara wong-wong sing ora nyaman karo kabèh free online pemandangan, padha aran isin kanggo duwe gambar ing internet ngendi wong liya bisa ndeleng lan maca bab wong-wong mau. Nanging aku banjur krungu statement sing sapa dadi ing wong-wong camping free kanggo katon ing profil panjenengan, padha ana ing prau padha utawa padha ora bakal bisa ing website sing, supaya wong-wong mau looking ing profil panjenengan mung ngengingi werni bali. Padha ngirim ora mikir apa kurang saka sampeyan lan sampeyan ora bisa ngirim isin bab iku amarga ateges, lagi dilakoni ing bab sing padha dening browsing liwat bangsa liya’ profil. Aja nyoba kanggo ketemu bocah-bocah wadon ing mall, ing Victoria dadi Rahasia, ing Starbucks, utawa ngendi wae liya ing umum. Padha sing ana kanggo toko lan tuku kopi, sampeyan bakal mung freak wong-wong mau metu dening nyoba kanggo miwiti obrolan.

Bar lan klub sing umume ora panggonan lan apik kanggo ketemu wong anyar

Wong biasane pindhah menyang bar lan klub ing kelompok karo kanca-kanca, padha nyumerepi karo crew lan sing biasane iku. Aku bakal ngomong sangang metu saka sepuluh kaping yen cah wadon wuwus kanggo sampeyan lan tansah obrolan arep, dheweke mung looking kanggo sampeyan kanggo tuku dheweke ombenan siji sawise liyane

About