submit


Harry Callahan: aku sok dong mirsani sing pundak sing luwih akeh, hips sing sempit. Katon ing wadon hips. Pinggul sethitik cilik. Paul Kersey: Kabeh aku bisa ngomong iku sing pinggul katon cilik ing iki lan mungkin ana roundness kanggo sing siji hip sing katon kaya iku wis jenis tombol iku nanging apa pundak sing cilik utawa ora, aku pancene ora bisa ngomong. Katon ing penyelundupan ing bab sing. Iku katon kaya s lanang. Paul Kersey: Patterson Gimli katon kaya wong lanang. Iku katon rampung lanang kanggo kula. Iku ora katon wadon ing kabeh kajaba kanggo dodo. Paul Kersey: Kita mangerténi ana rong bagean sing beda kanggo California, Lor lan Kidul. Iki Southern California Bigfoot. Harry Callahan: Ayo kang ngrembug seksual dimorphism ing Bigfoot. Ing manungsa, awak wadon ora katon kaya lanang. Apa kowe ora mikir sing karo wadon Bigfoot, iki salah siji distinctly — Paul Kersey: aku bakal ngarep-arep sing wadon bakal katon dicokot sethitik luwih apik tinimbang lanang. Sehat-sehat. Kanggo ana dadi sawetara atraksi. Kanggo ana dadi sawetara kawin arep ing. Kanggo spesies kanggo nindakake ing aku pangarep-arep sing iku arep kanggo katon atraktif kanggo kula

About