submit


Kanca normal bakal nolak uleman yen padha ora bisa nggawe iku. Mexican kanca bakal pitutur marang kowe, Yo, aku bakal ana, ngerti lengkap uga padha ora bisa nggawe iku mung supaya natoni raos. Kanca normal bisa sosialisasi dhewe karo kulawarga utawa karo kanca-kanca sing. Mexican s kulawarga sing kang paling kanca lan mulane yours ing menit saka patemon wong-wong mau. Kanca normal bakal njupuk ing paling taun kanggo menehi celukan. Mexican kanca bakal nindakake iku ing etungan detik. Ing kasunyatan, supaya bakal plumber, dhokter, lan sapa waé sing ketemu, tenan. Kanca normal bakal pass sampeyan piso kanggo cut jajan ulang tahun. Mexican kanca bakal shove pasuryan ing iku. Iku ulang tahun, supaya sampeyan kudu page cokotan sethitik, tengen. Normal kanca bakal takon yen padha bisa nggawa kanca kanggo pihak. Mexican kanca bakal nguripake munggah karo kru kabèh tanpa dadi luwih minangka telpon. Apa duwe partai yen sampeyan ora pengin wong ana? Normal kanca bakal menehi sampeyan telpon supaya sampeyan ngerti lagi mlaku pungkasan kanggo ketemu sampeyan. Mexican kanca bakal nguripake nganti menit pungkasan, tanpa malah pesen supaya sampeyan ngerti. Nanging ing paling padha diuripake munggah ing kabeh. Yen sampeyan nyebut kapentingan ing proyek, kanca normal bakal pengin luck lan kurban kanggo katon liwat aplikasi. Mexican kanca bakal pitutur marang kowe cak ex-gendakan sandi seduluré digunakake kanggo karya ana, supaya kula mung ndadekake sawetara telpon. Kanca normal bakal njlèntrèhaké sing house lan kuwi minangka gadhahanipun kanggo wong-wong mau. Mexican kanca bakal njlèntrèhaké iku minangka yen iku yours, secara harfiah ngomong bab sing sofa minangka nderek: sofa kulit ireng. Mi casa, supaya casa lan kabeh sing. Kanca normal bakal nggawe sampeyan teh karo madu lan linglang kanggo kadhemen. Mexican kanca bakal pass sampeyan sing stash saka antibiotik. Iku nggoleki sanadyan, amarga adhine sing lik pepadhamu iku dhokter. Kanca normal bakal gawe jadwal tanggal kanggo ndeleng sampeyan karo rong minggu nunggu lan wigati iku ing tanggalan. Mexican kanca bakal ngomong, arep ketemu ing g mripat. Nalika anggota kulawarga mati, kanca normal bisa supaya sampeyan, koyo kikuk sing padha ora ngerti apa ngomong. Mexican kanca bakal nguripake munggah ing lawang kanggo pirembagan lan ngrungokake lan kanggo ngancani sampeyan ing sungkowo. Kanca normal bakal ninggalake telpon ing tas nalika gadhah nedha bengi karo sampeyan. Mexican kanca bakal ninggalake iku ing meja lan seneng njawab saben wektu iku dering. Page siji tutul telpon sing kebayar bill kudu ngatasi kabeh sing. Kanca normal bakal nambah uyah utawa butter kanggo sing brondong ing film. Mexican kanca bakal drown njedhul kernels ing Valentina sauce panas, salawasé slurping ing neon biru Icey. ora ngalahake iku kantos sampeyan wis nyoba iku

About