submit


Aku ngerti iki bisa uga muni bodho, nanging aku wis nemokke karo Mexican wong telung minggu kepungkur. Aku ora bisa ngomong yen iku wis arep dadi hubungan serius, nanging panjenengané dadi manis lan seksi. Ngomong apa apa dadi watara Mexican wong utawa bisa kecanthol munggah karo wong-wong mau. Aku permanen manggon ing Inggris.supaya bisa dadi jeksa agung bisa ngetokake. ((am. Aku ngerti iki bisa uga muni bodho, nanging aku wis nemokke karo Mexican wong telung minggu kepungkur. Aku ora bisa ngomong yen iku wis arep dadi hubungan serius, nanging panjenengané dadi manis lan seksi. Ngomong apa apa dadi watara Mexican wong utawa bisa kecanthol munggah karo wong-wong mau. Aku permanen manggon ing Inggris.supaya bisa dadi jeksa agung bisa ngetokake. ((am ing Kanada kanggo cendhak nalika) Mung dadi wong wadon. Have fun nalika sampeyan maneh karo wong. Yen kang cedhak dhewe budaya, pick munggah sawetara spanyol phrases kanggo ngomong, ha-ha. Nuwun, nanging pitakonan mau kanggo kula. Bandhulan, apa sing kaya bab wong persis? Kang katon, logat, prilaku kang. apa-apa. Yen iku pisanan iku, mungkin mikir bab dating sawetara Mediterania wong. Ana persil saka banget seksi spanyol wong lanang sing manggen ing UK, contone. aja mikir saka wong iku minangka Mexican (ll rasis) mung mikir saka wong iku minangka wong, muter iku gampang lan kelangan. Dadi dhewe lan ora palsu. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing

About