submit


Syarat kanggo njaluk nikah ing Meksiko bisa beda-beda ing saben Negara lan Distrik Federal, minangka saben entitas wis dhewe Umum Sipil Pendaptaran Kantor. Mulane, sampeyan sing menehi saran kanggo hubungi langsung ing kantor ngendi sampeyan planning kanggo njaluk nikah kanggo njupuk informasi bab proses lan syarat. Njupuk nikah ing Meksiko. Bangsa manca pengarepan kanggo njaluk nikah ing Meksiko, mangga njupuk cathetan sing ing Kantor Registry bisa njaluk pengajuan saka dokumen ing ngisor iki: Pre-nuptial Persetujuan ngendi, pihak kudu nemtokake apa padha pengin kanggo njaluk nikah ing sistem Peserta Kepemilikan Property (Sociedad sapaturon) utawa ing Non-Kepemilikan peserta Property (misahake de tong sampah). Yen salah siji utawa loro-lorone pihak pegatan utawa randha, ngirim certificate cocok (eg certificate pati utawa absolute dhawuh). Yen salah siji utawa loro-lorone pihak sing ing, padha kudu ngirim asli parental ijin diwenehake dening wong tuwane utawa biyung utawa emansipasi document, kudune legalized. Ing sawetara Negara (e.g. Langkawi District: Riviera Maya, Cancun, Cozumel, Playa del Carmen lan Chetumal) Papat saksi karo identifikasi resmi. Ing sawetara Negara, sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani Certificate saka Ora Impediment, sampeyan bisa diwenehi CNI saka search ndhaftar kantor. Kabeh dokumen manca kadhaptar ndhuwur kudu apostilled utawa legalized ing negara asal lan diterjemahaké menyang spanyol dening resmi translator ing Meksiko. Sampeyan kudu hubungi Embassy utawa Konsulat ing Meksiko sing kudu bisa kanggo nyedhiyani dhaftar resmi sing. Klik Sawise marriage, nalika ing Meksiko, iku saranake kanggo njupuk cukup certified salinan saka marriage certificate lan apostille wong-wong mau. Mexican Besar wis biso kanggo njaluk dokumen ing atas. Iki informasi sing diwenehake minangka layanan kanggo masyarakat. Mulane, sampeyan sing menehi saran kanggo hubungi kawogan (Sipil Pendaptaran Kantor lan FCO)

About