submit


Kula Mexican bojo wong wadon paling apik sing aku wis tau dikenal. Aku wis nikah meh taun, teka menyang marriage, dipatèni — meh lumpuh rampung. Dheweke care lan katresnan wis mbantu kula liwat akeh kahanan krisis. Dheweke kulawarga wis banget prewangan, malah sanadyan, karo alesan sing apik, padha ora dipercaya Amerika, lan dheweke wis pancen ngrawat lan enten, tau nuntut lan maha lan lanang. Kanca-kanca cedhak nikah Mexican wong wadon, padha wis bayi, dheweké mutusaké kanggo pindhah kanggo nyimpen sudhut lan ninggalake toddler ing ngarep piyambak. Bayi nyoba kanggo njaluk metu jendhela lan golek ibuné, tekak lan suffocated pati. Bayi ana pirang-rambut biru-paningalan angel lan iku saiki ing swarga. Kancaku ana ing negara liyane bisa digunakake kanggo perusahaan Amérika, kang tak pesen, teka bali, dheweke ana mati ngombé — polisi durung apa-apa. Kanca-kanca lunga liwat rong taun saka depresi lan heartbreak, wong wadon mutahaké rahé gusti garing kanggo wong-wong rong taun — ilang, ketemu ana ing tamba tetanggan lan dilindhungi dening dheweke kulawarga. Aku ora ngerti apa kedaden ing divorce pangrungon liyane sing dheweke nuduhake munggah pungkasan lan hakim nguripake prakara liwat pengadilan sing luwih dhuwur. Panjenenganipun wis ketemu Mexican lady, sing ora duwe masalah iki — dheweke iku principal sekolah, penulis, lan apik wong — lan dheweke digawa bali saka ngadu saka neraka liwat mundhut saka kang mung anak ing urip. Dheweke tresna wong, sing peduli kanggo wong, lan dheweke thukul anak katresnan lan kasarasan kanggo wong. Bener jawaban.»Iku kabeh gumantung, lan sampeyan tau bisa ngomong.»Ana ora duwe tanggung jawab lan crazies ing saben lomba siji lan akidah ing donya. Ing abandoning ibu iki schizophrenic sing nyandu alkohol. Wong wadon principal — wong wadon karo sange prinsip. Iku saiki ing wangun gedhe lan rumiyin ing katresnan. Sampeyan ora bisa ngadili wong miturut sing lomba — mung tembung lan tumindak. Yen sampeyan mikir bab sing statement lan mikir bab Donald Trump kanggo wayahe — sampeyan bakal ngerti apa Meksiko ora kaya Gringo kang sing akeh. Kula kanca lan aku loro wong tuwa gringos sing pancen bathi saiki kanggo duwe gedhe support sistem lan ladies kene ing Meksiko. Aku rumangsa diajeni — lan mung tuku omah kanggo bojoku minangka demo saka katresnan. Aku guess padha nindakake. Ana sawetara yuta saka wong-wong mau ana ing Meksiko lan kanggo apa aku pangrungon, Meksiko ora mlaku metu saka wong. Dadi, padha omah-omah lan duwe dicekel bocah. Sing padha apik garwa? Gumantung sing takon. Akeh Mexican wong marang kula sing aku iki edan kanggo seneng wong wadon saka Meksiko liwat sing»nggantheng, banget mbukak minded lan luwih gampang kanggo njaluk gringas». Sampeyan ndeleng, generalizations bab wong liya sing digawe nang endi wae. Iku tansah tantangan kanggo omah-omah menyang liyane budaya. Kejabi njupuk kanggo ngerti pasangan anyar, sampeyan uga njaluk kanggo»sinau»dheweke budaya. Saka pengalaman pribadi, kita lagi nikah kanggo taun lan aku wis urip taun ing Meksiko karo bojoku, aku bakal ngomong sing wadon saka Meksiko bisa nggawe bojo apik kanggo sampeyan, yen Sampeyan ana dicokot adventurous lan kaya njupuk kaget. Paling Meksiko, lanang lan wadon, ngupadosi sing ingatase hak bebas pribadi lan katresnan kang ora dadi perwakilan tetap kanggo apa apa. Bisa njupuk dicokot saka bossiness saka dheweke tanpa wiwitan lan pitakonan. Mung wong munggah lan munggah kanggo tantangan urip karo emosional wadon. Akeh koyone dadi dicokot cemburu, banget. Sing mung bisa dadi engrained menyang budaya. Mine njupuk majeng mesthi bab kang cemburu. Sampeyan salah siji seneng njupuk peduli kanggo cara iki utawa sampeyan mung mangerteni carane kanggo ngidinke iku. Akeh Mexican wanita mung tresna kanggo mbukak kluwarga sing urusane ing syarat-syarat dhewe. Punapa mawon padha. Dadi, tetep mbukak-minded lan ora nyoba kanggo nemtokke views ing bagean, ngendi sampeyan ora duwe bisnis kanggo njaluk melu Sampeyan isih njaluk kanggo nindakake trash metu, sanadyan. Sampeyan menyang amba kulawarga katelu lan kaya kanggo nglampahi preian karo kanca-ing-hukum. Mexican wong tresna kang karo kulawarga lengkap lan biasane ora aran ing ease kang adoh saka wong-wong mau kanggo long suwé saka wektu. Sampeyan ora pracaya Mexican wanita, minangka mesthine kang digunakake kanggo machoism lan nindhes dening Gréja Katulik, sing luwih gampang ing penyalah gunaan utawa mbeling bojo lan nampa phony standar moral. Mesthi, bocah-bocah wadon saka munggah Lor bakal menehi sampeyan paling kamungkinan boot yen sampeyan wani kanggo nyoba kanggo nemtokke kuwi apik ing wong-wong mau. Yen sampeyan arep kanggo omah-omah karo wong wadon saka Meksiko, sampeyan sing menehi saran kanggo tresna dheweke negara meh minangka akeh minangka dhéwé. Lan mangan apa wae dheweke bakal cook kanggo sampeyan. Mesti wae, iki dicokot samara-samar uga, nanging ana mesthi akeh wong metu ana sing bakal pas menyang iki gambaran. Siji tembung saka ati-ati ing mburi: Ing Meksiko iku isih sosial luwih ditampa kanggo»omah-omah nganti»menyang urip sing luwih apik. Makna pernikahan metu saka penak, biasane ekonomi. Ing Meksiko minangka ngendi wae liya, wanita ora biasane uncalan piyambak ing sembarang manca-lair lanang, tanpa gadhah soko munggah kantong. Dadi, yen soko misale jek apik banget dadi bener. iku biasane IKU apik banget dadi bener. Iku gumantung ing kelas sosial, pendidikan, income, etc. Yen sampeyan lagi ngomong bab miskin Mexican wanita, aku banget maringi pitutur marang marrying wong-wong mau. Ngapa. Kanggo alasan iki. Minangka wewaler, aku ora generalizing utawa dobel. Aku pointing metu atos bebener adhedhasar apa aku wis katon. Padha ora kaya apa liyane lomba utawa budaya njaba dhewe. Aku wis ketemu akeh Mexican wanita sing warata metu sengit cemeng, nggawe fun saka Asia, India, lsp. Padha shun tiyang kuilt pethak lan supaya ing. Muni gedhe, ora iku. Salah. Akeh miskin Mexican wanita lack kualitas pendidikan utawa pendidikan ing kabeh. Aku wis krungu saka sawetara kasus ngendi bapa nolak kanggo supaya wadon sing pindhah menyang sekolah. Mexican wanita wis dumbed mudhun supaya wong-wong bisa ngontrol wong-wong mau luwih gampang. Padha gumantung ing bojo kanggo meh kabeh. A akèh saka Mexican wanita aku ngerti teka liwat kanggo house sandi kanggo mangerteni carane kanggo mbayar tagihan, carane kanggo sinau basa inggris, carane kanggo nindakake iki lan sing, etc. Ora»kuwat lan feisty»Latina stereotype. Mexican wanita duwe banget beracun unit kulawarga. Wong-wong sing mestine dadi breadwinners lan wanita sing tetep ing ngarep omah garwa. Aku wis krungu sawetara wanita ora duwe proyek. Sesambetan dudu dibangun ing katresnan. Iku kabeh bab kaslametané lan bisnis. Yen sampeyan lagi sugih lan bisa nyedhiyani kanggo Mexican wong wadon kang kabutuhan fisik, dheweke bakal omah-omah sampeyan. Sing mung budaya padha digawa munggah ing. Sampeyan sing luwih apik mati marrying Mexican-Amérika wanita utawa Mexican wanita sing luwih dhuwur kelas. Padha duwe beda nilai-nilai budaya lan duwe pendidikan liyane. Yen sampeyan nemokake miskin Mexican wadon sing ora kaya nilai kasebut ing ndhuwur, gedhe. Yen sampeyan nindakake lan isih arep sesambetan, iku arep dadi angel. Minangka Amérika Wong nikah Latino wong wadon, aku bakal seneng duwe dheweke ing hukum teka kanggo ngunjungi karo kita akèh, lan aku bakal nyana kanggo duwe akèh fun karo wong-wong mau, nanging aku bakal duwe kanggo duwe ngomong nalika padha mulih. Bakal padha wis duwe ngarep dhewe kanggo pindhah menyang. Nalika aku arep dadi piyambak karo dheweke, aku bakal ngomong dadi lan kabeh padha bakal duwe kanggo pindhah bebarengan tanpa pitakonan. Lan aku bakal kaya dheweke kulawarga kanggo njupuk care saka piyambak musna, lan ora gumantung ing kula kanggo njupuk care saka wong-wong mau. Aku wis Pampanga bojo sing dictated kanggo kula nalika dheweke anak bakal teka kanggo manggon ing kita house lan aku ora bakal njaluk ngomong ing prakara. Lan aku uga ora dadi kekarepan kanggo omah sing ora duwe omah anggota kulawarga. Kunjungan bakal ok yen padha wis panggonan dhewe kanggo bali menyang. Kawitan, aku kudu ngomong sing generalizations antarane kabeh wong, utawa malah kabeh wanita, saka negara tartamtu bakal tansah dadi pas kanggo sawetara jurusan. Ora kabeh Mexican wanita sing padha. Aku ora sangsi sing ana sawetara Mexican wanita sing bakal ora dadi apik garwa ing kabeh. Nanging, saka pengalaman pribadi, bojoku iku absolute angel. Dheweke lair ing Meksiko lan urip kene (kita loro manggon ing Meksiko saiki) paling gesang dheweke. Kita ketemu ing u. S. Dheweke wis loro u. S. lan Mexican kewarganegaraan. Bojoku ayu, jenis, cerdas lan dianggo hard kanggo bantuan kita ngrampungake gol kita wis glethakaken metu kanggo dhéwé. Dheweke bisa dadi dicokot cemburu supaya tansah kula ing sandi driji sikil. Nanging dheweke mangerténi sing aku darmabakti kanggo dheweke lan kanggo kita marriage. Supaya, nalika aku umume nyoba kanggo supaya godhongé amba generalizations bab wong-wong saka negara tartamtu ing sandi dhewe, pengalaman pribadi, kanggo apa ombone bojoku khas saka Mexican wadon, padha banget garwa. Ora, yen sampeyan pindhah dening tingkat divorce ing negara, lan ing kasus paling, iku wong sing kepengin divorce. Nanging sing knthi angel putusan ing Mexican wanita kang apik garwa. Pitakonan kudu juxtaposed dening apa Mexican wong nggawe apik bojo. Awit aku iki ora ono cedhak kang nikah Mexican wadon, utawa kanggo akeh saka wong-wong mau, aku ora bisa menehi jawaban langsung kanggo pitakonan, nanging siji, aku pracaya iku mokal kanggo generalize ing proses iki ngendi wae ing prakara kuwi, lan sareh, pitakonan sipate ora adil, jenis kelamin-condhong, salaras lan, yen aku bisa nambah, ora klebu nalar

About