submit


iki Mexican cah wadon sing ngandika ora boso inggris wis makarya ing kulawarga kita restaurant kanggo taun nganti dheweke metu bubar ing Mei. Bosoku sawetara spanyol, nanging kita biasane rembugan liwat pesen teks karo jarwan saka yahoo jawaban. a sasi sawise dheweke metu, aku takon dheweke kanggo pindhah metu lan kita banjur metu kaping. Aku njupuk dheweke kanggo. iki Mexican cah wadon sing ngandika ora boso inggris wis makarya ing kulawarga kita restaurant kanggo taun nganti dheweke metu bubar ing Mei. Bosoku sawetara spanyol, nanging kita biasane rembugan liwat pesen teks karo jarwan saka yahoo jawaban. a sasi sawise dheweke metu, aku takon dheweke kanggo pindhah metu lan kita banjur metu kaping. Aku njupuk dheweke kanggo mall, bowling, aquarium. Aku ngambong dheweke ing katelu wektu kita tindak medal. siji minggu mengko aku njupuk dheweke kanggo muter tenis lan kita padha ora pindhah metu kanggo sasi. kita padha rembugan akeh banget salah siji sawise kita ngambong. banjur aku takon dheweke metu kanggo pindhah blanja lan ngandika ya. Aku tuku dheweke iku sawetara amarga dheweke miskin lan sawise aku dropped dheweke mati, dheweke ngambong kula, (dheweke digawe pamindhahan) aku marang dheweke sing aku peduli bab dheweke, nanging aku ora ngerti apa apa saiki. dheweke iku arang banget cantik lan wis wong lanang ngengingi ing dheweke non-mandeg. dheweke lan apik wadon katulik. dheweke banget becik. Aku ora ngerti yen dheweke seneng kula utawa dheweke ngambong kula amarga aku tuku dheweke sawetara sandhangan. Basa bisa ngalahake. Dheweke muni kaya wong apik. Mung bisa ing spanyol. Nanging tenan bantuan dheweke karo dheweke inggris. Dheweke wis arep dadi ing kerugian ing salawas-lawase yen dheweke ora bisa nangani inggris. Aku mikir sampeyan bisa uga kudu ketemu gem, ndeleng dheweke, dadi kanca apik. Liyane bisa teka ing wektu, aku mikir iku bakal. Nalika sandi ibu ketemu bapak, dheweke durung t nganggo wae spanyol lan iya t nganggo wae boso inggris, nanging padha sumurup nalika padha ketemu saben liyane yen padha wanted kanggo bisa ing punapa mawon iku padha pangrasa. Padha digawa spanyol menyang inggris kamus nang endi wae padha lunga lan wis dawa banget (lan alon) obrolan. -sawetara taun mengko, lagi isih bebarengan, isih ing katresnan, lan isih ngomong munggah badai — lan lagi loro loro-lingual. Sandi saran bakal kamus, lan ora supaya obrolan. Atraksi mung dadi supaya adoh. Sing banget becik sing kanggo tuku iku kanggo dheweke sumurup dheweke needed. Sajujure, aku mikir dheweke ngambong sampeyan kanggo matur nuwun kanggo kebecikan. Sampeyan ora bisa rembugan, sampeyan wis musna metu w dheweke sadurunge, supaya dheweke wasn t liyo kanggo sampeyan. Arep w wong, sampeyan bisa ora malah rembugan w bakal banget hard kanggo nindakake ing sesambetan. Iku cukup hard kanggo nindakake malah nalika kita nganggo basa sing padha. Aku ora duwe serat balung ing awak, nanging aku ngene sajujure ngomong kanggo nemokake wong sing bisa diajak kanggo ing paling bisa kanggo nuduhake dina karo. Wong sing bisa komunikasi karo. Maneh, aku aran sing iki patrap thanks kebecikan dheweke nuduhake tads. sampeyan. Dheweke bakal dadi wong kanggo nglampahi dina karo utawa mengkono iku kaya sampeyan wis rampung, nanging kanggo wong anteng, aku ngene suggest sampeyan nemokake wong sing paling bisa diajak kanggo duwe sesambetan nyata karo. Paling apik kanggo sampeyan. Wong w teka bebarengan sampeyan bakal ngerti bab nyata. sampeyan kudu njaluk sawetara spanyol kursus lan surprise dheweke. Utawa tuku Rosetta stone pesawat lan sinau spanyol ing ngarep. iku akèh luwih cepet lan akeh sing luwih apik saka sawetara saka wong-wong njaba liyane padha metu ana. Sing ngerti, dheweke uga bisa kanggo mbantu metu ing sawetara kuwi. Salah siji cara iku isih menehi sampeyan kasempatan kanggo ndeleng dheweke lan weruh yen iku bakal bisa metu. Nanging def sinau sawetara spanyol, digunakake sanadyan sampeyan arep kanggo bisa kanggo pindhah ing ing hubungan iki. wong-wong u ngirim teka sakcara langsung karo cah wadon lan marang dheweke carane u ambruk bab dheweke. Yen u aran apa-apa kanggo dheweke. Banjur krungu dheweke metu saka titik u bisa njaluk kanggo miwiti apa u arep kanggo miwiti karo dheweke aku ora mikir sing arep kanggo kudu takon dheweke dhewe kanggo golek metu. Yen ora, aku bakal mung ngomong iku matur nuwun kanggo sandhangan. dheweke uga kaya kowe, nanging dheweke iku banget agama banjur mungkin dheweke mung wedi. Nelpon dheweke lan pirembagan kanggo dheweke sethitik liyane. Njaluk dheweke penak karo sampeyan. Gawe piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, kula pacar taun ora arep kanggo manggon karo kula maneh. Nanging, kepengin kanggo manggon karo kanca-kanca anyar. Apa ngirim aku?

perjuangan

About