Iku sajujure cringey paling kaping sampeyan langkah sikil ing jinis toko — karyawan sing biasane clueless lan unhelpful, lan sampeyan ninggalake kroso meh reged bab nyoba kanggo seneng salah siji saka paling urip kang pleasures (Aka jinis.

Aku ngene tresna kanggo pindhah tuku jinis dolanan ing-nyimpen tanpa kroso kaya aku iki Hi ana. nyebabake ing mic Kita lagi kabeh sing menowo karo jinis nilai ing ora ana siji ing tartamtu dheweke nemu iku. Apa sampeyan ngerti sing jinis punika saestu seneng-seneng bab sing akèh wong seneng. Nanging sampeyan bisa ora duwe jinis kabeh wektu, amarga banjur nalika sampeyan bakal mangan, utawa nonton»Wakil tanah,»utawa maca Galore Basa Kitty gaya urip kontributor sing nyerat babagan jinis, gendakan, kang wadon, lan liyane. Iki dheweke kolom, Kitty kang Korner. Saindhenging sandi blog, aku wis dijupuk akeh ngilangi, lan uga wis musna liwat akeh streaks. Blog punika carane aku wis nandang gerah paling sandi ing ngisor iki, lan carane aku wis bisa kanggo tetep relatable kanggo Basa Kitty gaya urip kontributor sing nyerat babagan jinis, gendakan, kang wadon, lan liyane. Iki dheweke kolom, Kitty kang Korner. Nalika Drake dropped video kanggo»aku Upset,»(aka) iku banjur virus ing kabeh platform media sosial. Aku weruh sawetara klip ing Twitter lan dikenali sawetara pasuryan saka TV ing pakurmatan saka Kesehatan Mental Sasi (Mei), kita lungguh mudhun karo Dr. Ayodele Adigun, Diwasa Psikiater Penduduk ing Icahn School of Medicine ing Gunung Sinai, kanggo pirembagan bab cara kanggo menehi hasil karo tau-angel depresi sing bisa teka sawise break munggah. Dr. Ayodele Adigun uga bakal miwiti sesambetan ing Anak lan Yen sampeyan ora wis ngerti, Instagram mogul Eileen Kelly nguripake dheweke IG nangani, pembunuh lan manis thang, menyang highly sukses jinis-ed blog inspirasi dening dheweke cilek dina nggulung liwat Mediawiki. Sawise nampa sukses kritis saka ing dheweke penggemar basa lan ngluwihi, Kelly mutusaké dheweke bakal njupuk dheweke account kanggo tingkat sabanjuré, dening ngeculake eksklusif print zine.»Aku Ana kang aneh, temenan-kanggo-bakal-a-guyon karakter kuis, lan banjur ana kang arang banget mulangi karakter mrikso. Iki minangka salah siji saka wong-wong mulangi gedhe-gedhe. Kita kabeh ngerti,»Sex and the City»kultus TV favorit nuduhake yen, minangka masalah kaya bisa, iku banget mbebasaké lan maringi inspirasi ing cara akeh.»Sex and the City»iku nuduhake yen Iku hookup budaya resmi liwat. Mungkin ora resmi (amarga sawetara kita isih mung arep sawetara cepet d), nanging sinau anyar conducted dening Bumble temtunipun wuri kita konsèp bab app online gendakan. Bumble originally nyetel metu dadi panggonan kang aman kanggo wanita kanggo nggawe migunani lan kapriye sambungan, liwat Bumble, Bumble BFF, lan Bumble Saiki, kita kabeh ngerti sing kadhangkala seksi selfie cara paling apik kanggo njaluk bae teka ngarep ASAP nanging iku safest lan bab apa. Kadang iku penting kanggo njupuk langkah bali lan mikir bab privasi setelan ing telpon lan ing app sing nggunakake.

Mungkin iku wektu

About