Aku mung ngomong aku wong normal sing wis loro apik lan ala kuwalitas, kelemahane lan kekiyatan. nyoba kanggo dadi wong sing luwih apik saben dina, liwat poto-bayangan kanggo entuk sing luwih dhuwur kawicaksanan sing nyedhiyani bener rasa seneng. Aku arep ketemu kanca-kanca anyar, kanggo sinau sawetara budaya lan sing paling kabeh kanggo ketemu wong khusus. Aku pracaya sing liya dino aku bisa nemokake wong sing banget bener lan wong sing saestu bisa dadi mine.

Aku pracaya sing, siji ketemu katresnan ora dening kang tresna, nanging dening maha. kita bisa tau ngerti katresnan yen kita nyoba kanggo tarik wong kanggo awakku dhewe utawa kita bisa nemokake iku dening centering kita tresna ing wong-wong mau. kanggo katresnan tanpa wates iku tau kito kanggo nggawe. kita bisa mung saluran saka iku sumber ing wates kanggo kabeh kang kita ketemu. ayo kang pirembagan bab aku, aku bangga ngomong sing aku murni Filipino, banget oriented kulawarga. Aku nganggo budaya kang Filipino kang banget jenis lan grapyak. Aku tresnani saka nonton film DVD, maca buku, majalah lan novel-novel. Aku seneng sing banget nanging swara iku ora apik tenan. Aku tresna music ing cara sing aku bisa lali kabeh masalah lan perang kabeh tantangan ing gesang. nggunakake tresna bocah-bocah lan aku tresna njupuk care apik saka bocah-bocah. Aku looking for a serius wong sing siap kanggo tresna lan tresna. Aku kudu ngrawat lan jenis wong, karo pangertèn sing apik saka banyolan. Aku ngimpi wong kanggo bakal setya, jujur lan tulus. Aku arep wong kanggo dadi manteb ing ati lan dipercaya. Mangga, mbayar manungsa waé, aku ora muter game, lan aku mung perlu wong karo serius maksud. Mungkin aku takon kanggo akèh, nanging aku manawa sing nyata purun isih ana. Malah yen ora kabeh nduweni kuwalitas iki, nanging aku bakal ndeleng yen dheweke iku wong apik aku bakal bantuan wong kanggo dadi luwih apik lan mesthi aku bakal arep wong kanggo nggawe kula luwih wong uga.

Katresnan iku moho kuwoso

Aku pangarep-arep kanggo krungu saka sampeyan rauh

About