submit


Oke supaya kita ketemu ing Sajarah kelas, aku balik ing oktober lan kang (Leo) ngowahi ing Nov. Kita pirembagan akèh ing Sajarah kelas, kita pirembagan bab budaya kita. Kang Mexican lan aku Cina (lair ing AMERIKA serikat). Piyambakipun wiwit ngomong carane wong sengit Meksiko nalika iku Mexican piyambak lan aku pitakonan wong. apa sampeyan sengit Meksiko nalika panjenengan Mexican. Kang kaya aku sengit dalan padha tumindak lan kuwi, padha mikir padha kang nggeser. panjenenganipun wuwus bab kang sengit Mexican bocah-bocah wadon banget, padha tansah mikir ayu lan seksi. Aku kaya. Aku sing banget kang’ kaya ora sampeyan mung tumindak normal. Lol. Piyambakipun dhateng kula kang ora tanggal Mexican bocah-bocah wadon. Dadi, kang mung dislikes wong-wong mau, lan kang ora katon Mexican ing kabeh, kang katon kaya Dominika lan Puerto Rican. Utawa sawetara sethitik nyampur ana. Saben dinten afterschool kang wis wengi sekolah lan bakal metu ing pm, nanging ing jum at kang nemu metu sekolah normal wektu. Panjenenganipun nyuwun kula apa aku afterschool, takon kula yen aku bakal pindhah karo wong kanggo mangan lan banjur film. Aku’ kaya oke manawa ora masalah. banjur ana kita padha ora pindhah menyang mangan lan film, piyambakipun dhateng kula kang njupuk kula kanggo adhine kang house kanggo nonton film amarga dheweke house wis akèh film. Kang kaya aku ora cokotan. lol. Supaya, apa ora iku ateges nalika piyambakipun njupuk kula kanggo adhine kang house? Malah piyambakipun nggawe manawa yen dheweke ora ngarep, nanging nephews sing ana. Lan ana kasempatan adhine bakal dadi ngarep. Kita tindak ana lan nephews sing becik kanggo kula lan kabeh. Sawise nalika adhine teka ngarep, lan padha ngomong. banjur Leo marang kula adhine seneng kula Lol. Aku kaya. wis oke. Panjenenganipun nyuwun kula yen aku bakal pindhah karo wong marang kanca-kanca Baby Shower, cah wadon tak ngandhut saka sekolah kita. Nanging aku ora ngerti sing iku. lan nimbulaké dina iki kita durung pindhah kanggo téater film, panjenenganipun nyuwun kula yen aku pindhah karo wong ing ana utawa ana amarga ana sekolah mati. Supaya. ora sing tegese kang senengane kula utawa. Aku ora yakin. Sawise adhine house kita tindak kanggo mangan nedha bengi ing Amérika Diner. Kita pirembagan akèh lan kita wis wektu gedhe. Kita pirembagan bab Teen Meteng lan apa kita bakal nindakake bab iku yen iki salah siji saka kita. Nanging katon, aku Teen ibu aku. Aku duwe bayi sasi lawas. Aku ora ngerti yen bakal mungkasi ngomong kanggo kula amarga aku ibu. Aku wis ora marang wong durung. Nanging aku ngandika apa kowé pracaya marang aku ngandhut sadurunge. Sampeyan ndeleng kabeh lemak ing kula lan kang kaya ora ana sing lying. Kang banget wong becik. panjenenganipun ngguyu ing kabeh. Kita duwe akèh ing umum kaya ngomong bab budaya kita. carane kita rak iki lan sing. Aku wong sengit Meksiko. nanging ora kabeh wong-wong mau. Maksudku pervs siji. yen sampeyan nelpon seksi ing werna metu saka ora ono ing NY. Iyo wong-wong mau -_. Padha digawe kula sengit Meksiko. Ora ana pelanggaran yen Mexican. Nanging Leo iku beda-beda. kang bakal njagong jejere kula sak pendhaftaran free wektu ing sekolah nalika piyambakipun mestine kanggo bakal ing kelas. ha-ha. Aku takon marang apa sampeyan ora njagong karo kanca-kanca. Kang kaya nimbulaké sampeyan kene tansah dening dhewe lan aku ora kaya lungguh karo wong-wong mau. Aku kaya apa. Kang kaya aku ngomong marang kowé aku ora kaya dalan padha tumindak, lan padha pirembagan bab bodho kuwi. Lol. Supaya sing digawe kula ngguyu. kene. Panjenenganipun njupuk kula kanggo kelas kaya saben wektu kita bump menyang saben liyane. siji wektu aku takon marang yen aku bisa ngganti ing jedhing lan banjur njupuk kula kanggo kelas yoga, kang kaya oke manawa banjur takon kula yen kang bisa kanggo mbukak kelas lan njaluk pass lan teka bali kene ngenteni kanggo kula nalika aku pindhah ing ganti. Aku kaya sing kaya aku sehen wong lan ngganggu hi. iya ora ngomong sing padha kaya aku ora pikiran. Aku bakal bali minangka cepet aku bisa) aku kaya oke banjur. Dheweke teka bali lan mlaku kula kanggo kelas yoga lan banjur tindak menyang kelas. Nanging kaya sawise nedha bengi on Friday. dheweke ora teks kula utawa nelpon kula. panjenenganipun ngandika kang arep kanggo nelpon kula ing dalu kanggo nggawe manawa yen aku bisa pindhah kanggo bayi padusan karo wong. panjenenganipun ndangu kula sawetara kaping yen sandi ibu supaya kula metu pungkasan. sak nedha bengi kang wanted kanggo njupuk kula ngarep awal supaya sandi ibu ora padha sumelang ing bab kula. Dadi, aku ora yakin bab gusti yésus. Panjenenganipun dhateng kula carane kang kaya bocah-bocah wadon sing lawas saka wong lan aku marang wong aku kaya wong lanang sing sawetara taun lawas saka kula. kita lagi kaya ngelawan. Supaya, aku ora ngerti. marang kula bab gusti yésus. Utawa kang mung kepengin kanggo nggawe kanca-kanca karo kula. kaya Mung kanca-kanca. Aku ora pikiran gadhah kanca kaya wong amarga kang becik kados Mexican wong lanang. Panjenenganipun ngandika kang bakal mulang kula spanyol lan kuwi. Apa sampeyan mikir kang senengane kula? a dicokot sing sethitik. utawa malah ora. Utawa sampeyan mikir kang pamuter. Marang kula bab iku. Kita uga pirembagan bab page kita bf gf lan yen kita tanggal liyane balapan. Aku marang sandi kawitan bf iki Afrika Amérika lan tanggal Cina prawan ing sekolah tengah. supaya yeah. sing bab iku. Thanks kanggo maca kabeh iki

About