Meksiko panas lan Panas Amérika Kidul negara iki karo negara arang banget nyenengake lan seneng srawungan wong lan kuwat kultus saka kulawarga. Meksiko sing jenis, nyenengake, tresna kanggo pirembagan lan ngrungokake kanggo gossip. Padha sing grapyak kanggo wong njaba negoro, sanadyan wary saka Amérika gaya komunikasi lan kanggo Spaniards. Ardent patriot, aku seneng preian lan ngatur wong-wong mau ing macem-macem kesempatan. Apik komunikasi bukti ing paling sing pedunung saka Meksiko digunakake kanggo ngancani meh wae ngobrol karo eseman sing amba. Uga iku kudu (utamané ing provinsi wilayah) kanggo menehi salam wong, malah wong-wong manca, contone, arep menyang transportasi umum. Ing Meksiko bener ingatase hak bebas wicara. Lan residents komunikasi karo saben liyane tanpa watesan tartamtu. Nanging, karo wong-wong manca utawa ngunjungi Meksiko sing banget sopan lan tindakake kabeh aturan saka tatakrama. Mayoritas saka negara banget resik. Punika pitados bilih sandhangan kudu tidy, anyar lan resik. Ing rapat-rapat bisnis iku umume kanggo nyandhang dasi. Dilarang utawa ora disetujoni aborsi. Supaya akeh kulawarga telu utawa luwih bocah ing pakewuh. Anak njaluk perawatan khusus watara kene, padha pamper lan ngidini akèh. Kajaba iku, ing Meksiko ana kultus saka ibu, ibu suci konsep kanggo Mexican. Ngrayakake dina ibu ing mei sepuluh. Ing Umum, Mexican wanita sing ora witjaksono kanggo lanang ing status. Dadi, ing bisnis ana sawetara wanita, sanadyan ana cenderung kanggo nambah pengaruh.

Ing kalodhangan, Meksiko pindhah menyang film, drive sing dicekel bocah kanggo circus, utawa apa Golf, bal-balan, nunggang jaran, mburu, nyilem, etc. Macem nightlife mung misuwur kanggo pusat wisata. Kanggo brag babagan materi kasugihan iku umume ora ditampa, nanging Meksiko wis dadi larang. Ing Urusane wong-wong saka Meksiko appreciate punctuality, nanging ing informal komunikasi sing wigati gedhe. Nomer total saka residents saka Meksiko punika bab, yuta. Minangka kanggo modern komposisi etnik, iku kasusun saka putih katurunan saka pengungsi saka Eropah (kira-kira limang), mestizos, sing nelpon piyambak»Meksiko,»wong-wong India, uga loro wakil saka kelompok liyane (Asia, mulattoes lan cemeng). pedunung saka Meksiko manggon ing kutha-kutha, duwe sing dhewe papan urip. Iki apartemen cilik, luwih akèh wilayah dumadi tanggung omahé pribadi. Basa resmi negara iki ngandika spanyol (Meksiko paling gedhé spanyol-speaking negara ing donya), nanging, nyebar migunakake basa inggris. Kopi lan restoran saka wilayah resor uga asring krungu Prancis lan jerman wicara. Akeh kurang kerep digunakake dhialèk lokal ètnis. Ing manca kudu ngerti spanyol, utamané yen iku arep kanggo nindakake bisnis ing Meksiko. Supaya kang arep njaluk karo Mexican partners, luwih sukses. Nanging, karo sawetara spanyol frasa utawa paukuman kudu ati-ati, warga bisa ndelok iki minangka sopan sikap manca. Agama utama ing Meksiko Kristen, babagan populasi bakal kanggo Katulik. Kajaba iku, ing antarane Mexican pedunung ana wakil saka Protèstan, kalebu Pentecostals lan saksi pangeran Yehuwah kang, lan babagan populasi ngaku liyane agama. telung Meksiko nimbang piyambak dadi atheists, lan bab liyane, undecided karo agama. Antarane pedunung negara miwiti ngunjungi Gréja ing minggu. Senadyan pengaruh agama, pegatan, sipil kekawin lan haram anak sing ora umum, sanadyan ora banget disetujoni dening masyarakat. Nalika patemon kerep nggunakake intermediary ing wangun saka teknologi kanca. Dadi sak tenane presented, banjur sijine ing penyelundupan.

Digunakake mbagekke bisnis sim

Nalika sampeyan nelpon kerep digunakake irah-irahan (señor) lan sopan netral»sampeyan». Yen komunikasi antarane satelit mengkono kanggo»sampeyan»minangka ngomong kanggo saben liyane lan gawan. Kanggo wanita ana rong jinis saka appeals: Senhora»wadon nikah»lan dheweke»wadon». Yen status perkawinan iku ora dingerteni kanggo wanita, sopan kanggo deleng kanggo dheweke minangka kantun. Wong wadon nduweni hak kanggo nyana sadurunge mbukak lawang, cahya rokok, lan sapiturute, iku cukup alam. Salam ing wangun saka salaman utawa kiss ing pipi. Sambutan wong wadon ing obrolan sembrono, mengkono loro-lorone ing wektu sing padha. Mbukak komunikasi karo kerep Pat ing pundhak, etc. kanggo Exude copious muji ing Meksiko dianggep biasanipun pajeg politeness, lan uncivil prilaku bisa nimbulaké kanepson kuwat. Sukur biasane ditulis lan kebacut dhowo. Cetha denials utawa refusals Meksiko ora kaya. Ing Meksiko, iku kudu ing obrolan (langsung lan telephone) kanggo wektu dawa kanggo ngrembug extraneous topik sadurunge nerusake kanggo utama. Ombenan alkohol residents nganggo banget arep, utamané ing kutha-kutha. Katon ing negara intoxication ing panggonan umum iku ora seng di pengeni.

Nanging, Udud biasane ora diwatesi

Tamu perlu kanggo elinga yen ing Mexican omah-omahé ora bakal diprodhuksi, preduli saka cuaca njaba. Kerep peparingé, lan cukup sugih, nanging ora nalika kita pisanan ketemu. Kembang minangka hadiah tansah sambutan, nanging bouquet kudu gedhe, ing paling sing rolas kembang. Ing meja, ing Meksiko nindakake banget civilized, tundhuk karo etiket syarat. Tengen ngiciipi anggur diwenehi kanggo tamu. Roti panggang iku luwih apik kanggo ngucapake ing spanyol, iku bakal duwe kanggo tamu sarwa dumadi. Pangan kayata tortillas utawa tortillas kanggo mangan karo tangan, nyoba kanggo nggunakake Cream ing kasus iki dianggep minangka ing snobbery

About